Storgata Legesenter Drøbak

Storgata 18 1440 Drøbak

Mer informasjon om vurderinger kan finnes på siden Ofte stilte spørsmål.

Siste vurderinger av behandlere ved Storgata Legesenter Drøbak

Flott lege

Lege: Christian Anders Björn Nelson Skrevet

Veldig ydmyk lege. Jeg setter pris på at han er så hyggelig mot deg med barna mine og at du ikke trenger å sitte evig og vente.
Virker veldig dyktig.

Veldig flink lege!

Lege: Christian Anders Björn Nelson Skrevet

Nelson er en lege som tar pasientene på alvor, viser empati og gir gode råd. Han er vennlig, kunnskapsrik og anbefales på det sterkeste. Det er i tillegg veldig kort ventetid, og lett å få time.

Arrogant holdning

Lege: Christian Anders Björn Nelson Skrevet

Han virket hyggelig og lyttende i starten, men opplevde også at han hadde en nogenlunde arrogant holdning og lo nærmest av meg til tider. Fikk heller ingen konkrete tips eller råd for plagene mine. Fikk veldig lite ut av legekonsultasjonen.

Kommer ikke til å benytte meg av han igjen.

Svært god lege

Lege: Christian Anders Björn Nelson Skrevet

Vi har brukt dr Nelson i flere år og vi er svært fornøyd. Er veldig flink med barn, de føler seg trygg å synes det er gøy å gå til legen. Svarer raskt på pasientsky og er veldig tilgjengelig. Til tross for lang reisevei har valgt å følge dr Nelson til ny praksis i Drøbak.

Trygg og empatisk lege!

Lege: Christian Anders Björn Nelson Skrevet

Jeg har hatt Christian Nelson som fastlege noen år, han er den beste legen jeg har hatt. Han er en utrolig dyktig, kunnskapsrik, empatisk lege og jeg føler meg trygg hos han. Han lytter og jeg går alltid ut av legekontoret med en følelse av å bli sett.

Jeg måtte dessverre bytte da reiseveien ble for lang da jeg flyttet. Anbefaler han virkelig!