Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Storgata Legesenter Drøbak
Enormt dyktig
Lege: Christian Anders Björn Nelson SkrevetChristian er punktlig, tilgjengelig, kunnskapsrik og omsorgsfull. Han er moderne og innovativ, og bruker pasientsky aktivt. Det gjør han svært effektiv. Hele familien har gått over til Christian, og vi kunne ikke vært mer fornøyd. Han har alltid tid til deg og han tar deg på alvor uten å krisemaksimere. Kunne ikke rost mer.
Beste fastlegen!
Lege: Christian Anders Björn Nelson SkrevetHan har alltid tid til oss og er alltid hyggelig, blid og imøtekommende. Har begge barna hos han, og er super fornøyd!
Fantastisk lege!
Lege: Christian Anders Björn Nelson SkrevetHan er lyttende og løsningsorientert. Tar pasienten seriøst. Og stresser ikke på timen. Anbefales på det sterkeste
Trygg og kunnskapsrik
Lege: Christian Anders Björn Nelson SkrevetAlltid blid og positiv. Har gode løsninger og lytter til deg! Jeg er kjempe fornøyd. Hele familien går til han. Veldig barnevennlig også!
Dyktig lege!!
Lege: Christian Anders Björn Nelson SkrevetBra lege som lytter og tar pasienten på alvor. Føler meg alltid velkommen og ivaretatt:) Veldig behagelig å snakke med, og flink til å kommunisere med små barn. Har alltid fått time på samme dag om det har vært noe som har hastet. Beste fastlegen uten tvil😃
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?