Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Kokstad medisinske senter
🤗👍🏼
Lege: Torstein Ljones SkrevetEn veldig god og hyggelig lege som vet hvordan man behandler pasientene sine godt. Jeg kommer fra et annet land, og språket er ikke lett for meg. Legen forstår meg og hjelper meg med helsen min fordi han allerede har sykehistorien min. Takk, doktor, for alt. 💐🤗👍🏼
Trygg og behagelig
Lege: Amalie Løvik Andersen SkrevetUtrolig flink lege, god i jobben sin å følger pasientene godt opp. Hatt henne som fastlege siden hun overtok for Løland og har bare varme ord å si.
Helt fantastisk og dyktig fastlege
Lege: Torstein Ljones SkrevetTorstein har vært min fastlege i over 15 år og jeg kan ikke si nok om hvor fornøyd jeg er. Han er en trygg,stabil og en faglig dyktig lege. Lytter,gir råd,ser meg og stiller de rette spørsmålene. Han tar meg seriøst og sender meg videre ved behov. Han er et helt fantastisk menneske. Hele familien har Torstein som fastlege og alle er så fornøyd. En lege man blir glad i rett å slett :)
Fantastisk dyktig!
Lege: Marte Bakke Gravdal SkrevetMarte er virkelig en fantastisk lege. Hun lytter, er snill, og er den første jeg ville gått til hvis jeg var syk. Hun er den beste legen jeg har hatt, og jeg håper hun alltid vil være legen min!
Faglig dyktig og involvert deg som pasient
Lege: Marte Bakke Gravdal SkrevetMarte er den beste legen jeg har hatt. Hun involverer meg i beslutninger og hun fremstår som faglig dyktig. Ved behov henviser hun videre.