Grøm legesenter

Grøm Næringspark 19 4887 Grimstad

Siste vurderinger av behandlere ved Grøm legesenter

Beste legen jeg noen gang har hatt!

Lege: Georg Rigadis Skrevet

Georg er en lege som er profesjonell, forståelsesfull og ikke minst tar deg seriøst!
Han har selv reddet livet mitt med diagnosen han ga meg og jeg har aldri igjennom årene med han som fastlege følt at ting er «pytt pytt» eller «bare ta en paracetamol, så går det over»
10/10 Lege
10/10 Person
Og du er 100% trygg når du kommer til han både kan ung eller som gammel.

Trygg og kunnskapsrik

Lege: Ronny Skille Skrevet

Håper han blir min fastlege igjen!
Bodde ettpar år på Kanariøyene,så mistet desverre en god fastlege som jeg fikk god tillit til bare etter ettpar besøk.Tok noen blodtester,fikk telefon om at noe var litt galt.Fikk rettet opp i det,litt for mye D vitaminer var grunnen.Han er en behagelig og god lege,som trygt kan anbefales.
Står på ventelisten din nå!

Rett og slett fantastisk

Lege: Hannah Brøyn Skuggevik Skrevet

Varm, omtenksom, omsorgsfull, kunnskapsrik, imøtekommende, løsningsorientert, positiv, tillitsvekkende, lyttende, alle tenkelige superlativer om denne legen. Utrolig synd at hun ikke fikk jobb på bygda.

Flink lege

Lege: Hannah Brøyn Skuggevik Skrevet

Hun er behagelig å snakke med,rolig og flink.Hun er ny her i Byen. Derfor vil jeg gi henne min anbefaling

Trygg og imøtekomme

Lege: Ronny Skille Skrevet

Beste legen jeg noen gang har hatt, vet han ikke problemet eller du spør om å bli videresendt til spesialister så sender han deg videre til hjelp. Han lytter bra og er lett å snakke med. Etter flere år uten særlig hjelp er livet nå blitt mye bedre etter at jeg byttet lege, satt nesten å gråt hos legen siden jeg endelig fikk hjelp etter lang tids kamp med andre leger.