Lura legesenter

Luramyrveien 19 4313 Sandnes

Siste vurderinger av behandlere ved Lura legesenter

Fantastisk lege

Lege: Ole Arild Osmundnes Skrevet

Har hatt Ole Arild Osmundsnes siden han startet som fastlege hos Lura legesenter.

Veldig dyktig,er empatisk.Han lytter og ser deg.Tar seg alltid tid. Kunne ikke fått bedre fastlege.

Vil virkelig anbefale Osmundsnes

Fantastisk, kunnskapsrik, og menneskelig leg

Lege: Anne Grete Rugland Husebye Skrevet

Dette er en lege som har fulgt meg gjennom livet, med forskjellige personlige og etter hvert kronisk sykdom og utfordringer. Hun tar meg på alvor og er realistisk ærlig og tydelig! Viser samtidig stor omsorg og har fin humor! En virkelig sterk, kunnskapsrik, åpen og tillitsvekkende lege som gjør det som skal til.
Tusen takk! En sjelden lege!! Føler meg takknemlig.

God lege med livserfaring og kunnskap

Lege: Anne Grete Rugland Husebye Skrevet

Fornøyd med denne legen,hadde henne som lege fra 1995-2012, byttet pga flytting og har aldri hatt en sånn genuin lege etterpå. Angrer på byttet. Skulle så gjerne hatt henne tilbake,men lang venteliste... Anbefaler henne!

Interessert i pasienten

Lege: Endre Tjetland Nesse Skrevet

Han er kunnskapsrik og interessert i det pasienten sier. Han tar pasienten seriøst og jeg føler meg trygg og tatt vare på.

«Opplevde ikke å bli tatt på alvor»

Lege: Anne Grete Rugland Husebye Skrevet

Jeg gikk til fastlege på grunn av en lang sykdomsperiode som ikke tok slutt. Etter en CRP-prøve, fikk jeg bare beskjed om at det var et virus som skulle gå over av seg selv. Ukene gikk og jeg merket ingen bedring, derfor så jeg meg nødt til å ta kontakt med en privat lege. Her tok jeg flere relevante prøver og fikk fastsatt hva det var og til og med antibiotika som medisin. Føler ikke det skal være nødvendig å betale dyrt for å faktisk få den hjelpen man trenger.