Logo for Clear Tannlegesenter Drammen

Clear Tannlegesenter Drammen

Logo for Clear Tannlegesenter Drammen

Om klinikken

Clear Tannlegesenter - din tannlege i Drammen

Vi utfører både estetiske og avanserte tannbehandligner.

God tannhelse er viktig, enten du er ung eller gammel. Det er imidlertid også viktig å finne en tannlege du føler deg trygg på. Clear Tannlegesenter har en rekke kompetanserike tannleger og spesialister som sørger for å ivareta deg som pasient, hele veien.

Vi har mange pasienter som har tannlegeskrekk og tilbyr derfor behandling hos psykolog og tannbehandling under narkose for de som trenger det.

Vi har direkte oppgjør med Helfo og hjelper til med en eventuell refusjon.

Våre tannelger har mange års erfaring innen kosmetisk tannbehandling og skjønnhetsbehandlinger i ansiktet. Vårt team består av erfarne tannleger, spesialister, lege, oralkirurg, og psykolog.

Kontakt

Clear Tannlegesenter Drammen holder til i Drammen

Tilknyttede personer

Tips oss om tannlege som mangler.

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
(2)
2 vurderinger
Behandling
(2)
2 vurderinger
Tilgjengelighet og service
(2)
2 vurderinger
Pris
(2)
2 vurderinger

Siste vurderinger av Clear Tannlegesenter Drammen

Meget dyktig tannlege

Tannlege: Akashdeep Singh Kainth Skrevet
Samlet vurdering
Behandling
Tilgjengelighet og service
Pris

Veldig dyktig og ikke minst hyggelig tannlege som tar seg tid til å høre på pasientene sine. Anbefales på det sterkeste!

Dyktig og behagelig tannlege

Tannlege: Ingvild Drabløs Skrevet
Samlet vurdering
Behandling
Tilgjengelighet og service
Pris

Her blir du seriøst og godt behandlet, med god informasjon og solide og overbevisende forklaringer og begrunnelser. Og gode råd, med alternativer når det finnes. Kostnadsoverslag gis uoppfordret og skriftlig, og regningen er spesifisert. Bestilt time bekreftes straks, og påminnelse sendes ut som hos alle andre. Ledige timer ligger på nett og det er bare å velge om man ikke allerede har avtale. Tilbyr også sene åpningstider. Og veteraner for 10% rabatt, uoppfordret. Jeg leverer samtidig med denne vurderingen, en vurdering av to andre tannleger jeg har benyttet siste to år, og forskjellen er som natt og dag. Nå har jeg kommet i havn!