Elverum Kommunale Legesenter

Elvarheimgata 10 2408 Elverum

Siste vurderinger av behandlere ved Elverum Kommunale Legesenter

Skuffende opplevelse

Lege: Ebubekir Kacapor Skrevet

Legen virket lite imøtekommende. Jeg fikk ikke nok informasjon om sykdommen min, hvordan jeg skulle ta medisinen og hvor lenge behandlingen skulle vare. Jeg ønsker ikke å møte denne legen igjen.

Empatisk, trygg og kunnskapsrik lege

Lege: Ebubekir Kacapor Skrevet

Dr. Kacapor er en utrolig dyktig, hyggelig, empatisk og imøtekommende lege. Man føler at man blir sett og hørt. Han tar seg god tid, og er veldig flink til å følge opp.
Jeg ble godt tatt i mot, fikk masse nyttig informasjon, ble tatt vare på gjennom hele prosessen.
Sånn skulle alle leger/ klinikker vært! Anbefales på det sterkeste.

Veldig dyktig

Lege: Elena Haugen Skrevet

Likeste legen jeg har hatt. Veldig forståelsesfull. Og hun gir ikke opp før hun finner ut av ting. Et veldig stort pluss!

Dårlig forståelsen

Lege: Elena Haugen Skrevet

Hei har hatt henne som fastlege et år nå, ser ikke helhet bilde synes hun ser ned på de som overvektige. Får ikke noen dialog rundt dette med diabetes min et felles mål. Eller skremmer. Vurder nå å bytte fastlege da jeg har en samsatt helsestasjon

Veldig fornøyd

Lege: Elena Haugen Skrevet

Har hatt henne som fastlege siden hun begynte ved kontoret i Elverum, og er veldig glad for at jeg var så heldig å få henne som lege. Har vært der mange ganger i løpet av de 2 årene hun har vært der og har hver gang opplevd henne som en god lege, som også lytter og tenker alternativt. Hun sier ting som de er og det setter jeg pris på. Anbefales til andre