Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Hustadvika legetjenester
Likegyldig og ikke engasjert
Lege: Maihanpoor Siddiqi SkrevetJeg opplever lege M Siddiki som en lege som ikke undersøker padientene eller hører på hva de har å si.Han sitter å mumler,ser ned eller i sjermen.Har vært hos han 2 ganger uten å bli undersøkt.Han virker ikke engasjert eller prøver å hjelpe.Sendt hjem med sykmld og ikke andre oppfølginger.Meget misfornøyd med en lege jeg er blitt tildelt 2 ganger,som jeg nå har valgt bort for 2 gang(står på venteliste hos andre)
Kunnskapsrik og interessert
Lege: Bjørn Gauseth SkrevetKommuniserer bra, lytter til det du har å si - men kan være noe uenig. Veldig snakkesalig og flink til å komme med ideer og muligheter når det gjelder å forbedre psykisk helse.
Beste legen jeg har hatt
Lege: Pragass Brucker Rajavel SkrevetGod tid, vennlig og behagelig . Forklarer godt og veldig nøye. Alltid blid og hyggelig . Henviser videre der det er nødvendig og venter ikke for «å se det an» . Fikk dobbelttime første gang for å bli kjent . Det syns jeg sa mye om legen , han bryr seg om alle pasientene sine .
Liva Izaka er kunnskapsrik.
Lege: Liva Izaka-Egle SkrevetLiva Izaka er kunnskapsrik og hun var beste fastlege jeg har hatt. Hun også sy veldig godt. Arret kan ikke merkes.
Beste fastlege jeg har hatt
Lege: Liva Izaka-Egle SkrevetAlltid tilgjengelig og hjelpsom. Har alltid hørt på mine problemer og har kommer med løsninger. Er flink å forklare på en forståelig måte. Tusen takk!