Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Innlandet Legesenter AS
Veldig arrogant
Lege: Eivind Borg Lismoen SkrevetJeg har aldri hatt en lege som har vært så nedlatende før. Følte meg skikkelig trist etter å ha vært hos ham. Ville ikke høre hva jeg hadde å si og hele opplevelsen ble dårlig da jeg ble møtt med samme dårlige holdning på laboratoriet. Ble også overtalt til å ta vaksiner jeg egentlig ikke ville ha.
Dyktig og hyggelig
Lege: Endre Balazs SkrevetFikk ham som fastlege etter at min forrige lege ble pensjonist. Endre er nøye, hører på hva du sier og du blir tatt på alvor. Vennlig,og ringer altid tilbake hvis det trengs.Kan han ikke hjelpe så sender han deg videre i systemet. God på kvinnehelse.
Elkers,så tar det tid å komme inn på tlf,enda det er flere i skranken der. Alle er ikke like srviceinnstillte, men Anita utmerker seg. Hun er svært dyktig. Jeg kommer ikke til å skifte lege.
Anbefales ikke!
Lege: Eivind Borg Lismoen SkrevetBlir ikke tatt på alvor, har ikke tid til deg og lytter ikke. Trekker konklusjoner uten å sjekke. Aldri vært mer enn 3 minutter inne på kontoret, blir bare jagd ut igjen. Verste og kaldeste legen jeg har hatt. Man føler seg dum hver gang man har vært der
Ingen faglig trygghet – mistet all tillit
Lege: Abubakar Din SkrevetMin erfaring med denne legen har gjort at jeg ikke kan anbefale ham. Jeg oppsøkte ham gjentatte ganger med betydelige og vedvarende plager etter en akutt kneskade. Til tross for at plagene ikke bedret seg og at jeg flere ganger ba om videre undersøkelser og MR, opplevde jeg liten interesse for å undersøke årsaken nærmere.
Jeg satt igjen med en sterk opplevelse av manglende faglig trygghet i vurderingene og av ikke å bli tatt på alvor. Det mest skuffende var håndteringen i etterkant: Da skadeomfanget senere ble avklart og jeg ønsket å snakke med ham om vurderingene som var gjort, opplevde jeg at han ikke var interessert i dialog og i stedet henviste meg til en annen lege.
For meg fremstod oppfølgingen som både passiv og uinteressert. Jeg har mistet all tillit til legen og ville definitivt valgt en annen.
Grundig og kunnskapsrik
Lege: Abubakar Din SkrevetAlltid god tid og lytter til det jeg forteller og tar det jeg forteller på alvor. Henviser til spesialisthelsetjenesten ved den minste tvil, noe som er betryggende.
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?