Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Åkersvika legesenter
Ingen tillit
Lege: Benedicte Seterlund SkrevetTreg på å fornye resepter, etter en til tre ukers venting må jeg ringe resepsjonen og be om hjelp. Dette skjer hver gang. Oppleves motarbeidende når man prøver å følge allerede pågående opplegg/plan fra andre leger, spesialister og fertilitetsspesialist. Er kroniker med Marfans tilknyttet mye leger, sykehus og spesialister, da trengs det en fastlege som er på’n og leverer det som forventes og som det er behov for.
Trygg og tar deg på alvor
Lege: Sigrid Kristine Sele Haugtomt SkrevetByttet fastlege til Sigrid og er veldig fornøyd! Trygg, flink og jeg ble tatt på alvor. Hun gjennomførte GU og nølte ikke med å sende en henvisning. Anbefales!
Meget trygg, tilgjengelig og forståelsesfull
Lege: Sigrid Kristine Sele Haugtomt SkrevetSærdeles kunnskapsrik når det kommer til psykisk helse og kvinnehelse. Svarer raskt på e-konsultasjon. Har en profesjonell, men behagelig uformell måte å ta i mot pasienter på. Man føler seg ivaretatt og hørt.
Kunnskapsrik , grundig og trygg
Lege: Petter Gundersen Mattsson SkrevetHan er trygg , grundig og kunnskapsrik . Er lyttende og bruker god tid til pasienten, og gir trygghet til pasienten .
Trygg og god kommunikasjon
Lege: Sigrid Kristine Sele Haugtomt SkrevetImøtekommende og hyggelig lege. Opplever hun som interessert, lyttende. God oppfølging - fikk tilsendt blodprøve svar og hva jeg skulle gjøre ganske rask tid etter prøvene var tatt. Opptatt av pasientens beste.