Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Åkersvika legesenter
Dyktig lege som virklig lytter til pasientene sine
Lege: Øyvind Kjærner-Semb SkrevetGikk fra å ha Ola Karlsen, til å få Øyvind-Semb. Og veldig fornøyd med Øyvind som fastlege. Ola karlsen var en kjempeflink Lege. Men like fornøyd med min nye fast lege Øyvind. Som jeg skal ha som fastlege, til jeg blir pensjonist.
Hyggelig og i møte kommende.
Lege: Petter Gundersen Mattsson SkrevetOpplevde en meget lyttende lege. Lett å snakke med og tok mitt problem på alvor. Ble nøye undersøkt.
Medmenneskelig
Lege: Øyvind Kjærner-Semb SkrevetOpplevde legen som lyttende og imøtekommende med datteren min og meg. Mitt inntrykk er at han var opptatt av situasjonen i sin helhet og av videre oppfølging. I tillegg opplevde jeg at han hadde tillit til meg som forelder. Et av de bedre legebesøkene jeg har hatt.
Trygg og kunnskapsrik
Lege: Benedicte Seterlund SkrevetDyktig lege ønsker meg tilbake står på venteliste flytter til Stange igjen 1 september 2022 👌Lyttende øyekontakt og tar deg alvorligog handler raskt når det en må behandles videre 🌿🌹
Vennlig. Grundig. Kunnskapsrik.
Lege: Benedicte Seterlund SkrevetJeg er ingen storforbruker av legetjenester.
Da er det fint å kunne formidle en god opplevelse her.
Lege som jeg føler tar seg tid til grundig utspørring/undersøkelse samt evaluering av pasienten.
Mine beste anbefalinger.