Vidsyn legekontor AS

Dronningensgate 19 1530 Moss

Mer informasjon om vurderinger kan finnes på siden Ofte stilte spørsmål.

Siste vurderinger av behandlere ved Vidsyn legekontor AS

Flink og grundig!

Lege: Scott Meyer Morris Skrevet

Jeg blei tatt godt imot. Grundig og gjennomgående undersøkelse. Følte at jeg blei tatt på alvor. Han er rask og effektiv på en måte uten at man føler det er hastverk. Han har vært forsinket noen ganger, men uansett så anbefaler jeg han til andre.

Arrogant

Lege: Scott Meyer Morris Skrevet

Føler at han ikke tar meg og mine problemer på alvor. Når man kontakter legen fordi man har vondt og er fortvilet , føler man seg rimleg liten da han ikke engang rørter ved deg eller gir deg noen råd. Fikk noe smertestillende... Og forlot legekontoret med gråten i halsen.
Man skal ikke grue seg, føle seg dum og til bry når man går til sin lege. Det har jeg gjort hver gang jeg har hatt time hos han. Har satt meg på venteliste for ny lege og vil bruke Volvat frem til det. Skal ikke tilbake!

En god samtalepartner. Tar seg tid, og tar deg på alvor.

Lege: Silje Bø Andersen Skrevet

Kunne ikke bedt om en bedre fastlege. Kunnskapsrik, beroligende, lyttende. Har aldri opplevd å ikke bli tatt på alvor i det jeg sier, eller forsøker å formidle.

Flytter snart til Oslo, men kommer fremdeles til å Silje som fastlege så lenge jeg har mulighet til det.

En fantastisk fastlege, og et fantastisk menneske som har hjulpet meg ved mange anledninger, og jeg håper hun aldri slutter som fastlege. Fortjener seks stjerner.

Arrogant

Lege: Scott Meyer Morris Skrevet

Inntrykket min var en arrogant ung lege som trippet med bena, tvinnet kulepennen mellom fingrene og sa uff når pennen falt i bakken. Ung fyr med lite kunnskap om sykdommer, ble ikke tatt seriøst, første og siste gang jeg går til denne legen. Karakter 0

Trygg

Lege: Silje Bø Andersen Skrevet

Så glad hun er legen min. Stoler 100 % henne. Hun er lyttende forståelsesfull sikker . Det viktigste er at hun gir meg en følelse av trygghet.