Gjesdal Legekontor

Ole Nielsensvei 20 4330 Ålgård

Siste vurderinger av behandlere ved Gjesdal Legekontor

Helt elendig lege

Lege: Farzana Islam Skrevet

Har brukt denne legen noen mnd men man skal leite lenge etter en så elendig lege hele familien min holder på og bytte lege pga tørr ikke bruke henne som lege til mine barn men ikke nok med de helsepersonell er ikke mye bedre man stiller et spørsmål til legen som tar kort tid og svare på og får til svar at eg må ha time som er umulig og få samtidig så er både lege og personellet frekk og ufordragelig i sine svar dette legekontoret slår alle rekorder (anbefales ikke viktig unna)

Utrolig dyktig

Lege: Ina Refsland Skrevet

Dette er en av de beste legene jeg har hatt. Jeg føler meg sett og møtt. Hun tar seg god tid, og tar meg seriøst. Heldig som har en så flink lege

God fastlegen

Lege: Ina Refsland Skrevet

Veldig hyggelig, varm og kommunikativ person. Flink i jobben sin. Da jeg kom, fikk jeg svar på alle spørsmålene mine. Jeg fikk de nødvendige prøver, og legen gjør ikke bare jobben sin, men spør også hvordan ting går.

Kunnskapsrik og grundig

Lege: Farzana Islam Skrevet

Positiv opplevelse. Opplevde legen som dyktig, fokusert og grundig. Satte seg inn i sykdomsbilde og fulgte opp på en svært god måte.

Hjelpsom

Lege: Farzana Islam Skrevet

Lyttet, gikk nøye gjennem tidligere journal, og vi, min kone og meg fikk god hjelp til våres problemer,
Vi er meget tilfreds med fastlegen våres. Byttet til ny fastlege da vanskelig å forstå, kanskje grunnet min alder.? Min kone forsto hennes, var min tolk.