Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Gjesdal Legekontor
Off...
Lege: Farzana Islam SkrevetNy pasient og har ikke fått møtt legen, har ikke fått ut medisiner og ble tvunget til å videreføre elektronisk journal selv om dette ikke var ønskelig for å skulle få medisiner. Har ennå ikke sett noe til noenting annet enn innkompetanse 6 dager inn i forholdet til Islam som ny fastlege. Ringte i April for å forsikre meg om at overføringen ville gå sømløst. Føler meg lurt.
Trygg .
Lege: Ina Refsland SkrevetHar en bestemt følelse av at jeg vil bli fornøyd med denne legen . Jeg er en voksen person som har vært innom en del leger / legekontor . Dessuten snakker vi begge lokalspråket , noe jeg synes er viktig .
Effektiv og kunnskapsrik
Lege: Farzana Islam SkrevetSå fornøyd med Islam. Hun tok tak i problemene og formidlet kunnskap. Veldig fornøyd. Hun forklarte tydelig hva jeg kunne gjøre for å hjelpe meg selv. Og hva som skjer ved aldring.
Ikke bra
Lege: Ina Refsland SkrevetSterke meninger om ting hun ikke har kunnskap om, virker omsorgsfull først men viser seg at hun ikke er det
Helt elendig lege
Lege: Farzana Islam SkrevetHar brukt denne legen noen mnd men man skal leite lenge etter en så elendig lege hele familien min holder på og bytte lege pga tørr ikke bruke henne som lege til mine barn men ikke nok med de helsepersonell er ikke mye bedre man stiller et spørsmål til legen som tar kort tid og svare på og får til svar at eg må ha time som er umulig og få samtidig så er både lege og personellet frekk og ufordragelig i sine svar dette legekontoret slår alle rekorder (anbefales ikke viktig unna)
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?