Carl Berner Legekontor AS

Telefonnummer 23 22 75 90 23 22 75 ...
Trondheimsveien 100 0565 Oslo

Mer informasjon om vurderinger kan finnes på siden Ofte stilte spørsmål.

Siste vurderinger av behandlere ved Carl Berner Legekontor AS

En fastlege i særklasse

Lege: Farrukh Tasnem Sherani Skrevet

Dr. Farrukh Tasnem Sherani er en helt fantastisk fastlege som både jeg og barna mine har hatt i flere år – først som vikarlege, og senere som vår faste lege.

Hun er en genuint omsorgsfull, empatisk og svært dyktig lege som alltid tar seg god tid til pasientene sine. Hun lytter nøye, viser stor forståelse og forklarer grundig både sine vurderinger og den videre planen.

Dr. Sherani er grundig i arbeidet sitt og gjør sitt ytterste for å finne årsaken til helseplager. Hun «snur hver stein» for å sikre at man får best mulig oppfølging og behandling. Når det er behov for videre utredning, henviser hun raskt til spesialisthelsetjenesten og følger nøye opp svar og videre tiltak.

Hun svarer også raskt på meldinger og er alltid tilgjengelig når det trengs.

Alt i alt er Dr. Sherani en lege jeg setter enormt stor pris på, og som jeg kommer til å gjøre mitt beste for å beholde – selv om det skulle innebære å reise langt for å fortsette å ha henne som fastlege.

Veldig dyktig og forståelsesfull lege

Lege: Farrukh Tasnem Sherani Skrevet

Etter en svært dårlig opplevelse med min tidligere fastlege, var det en enorm lettelse å komme til en lege som virkelig ser meg som menneske. Denne fastlegen er uten tvil den mest forståelsesfulle, omsorgsfulle og dyktige legen jeg noen gang har møtt.

Fra første time følte jeg meg tatt på alvor. Legen lytter oppriktig, stiller gode spørsmål og tar seg tid til å forstå hele situasjonen, ikke bare symptomene. Det er en sjelden egenskap som betyr utrolig mye, spesielt når man tidligere har følt seg oversett.

Faglig sett er legen svært kompetent og grundig. Jeg opplever at jeg får tydelige forklaringer, gode råd og oppfølging som gir trygghet. Samtidig møter legen meg med varme, respekt og ekte omtanke, noe som gjør hele forskjellen.

Jeg er utrolig takknemlig for å ha funnet en så hjelpsom og dedikert fastlege. Dette er slik legeyrket burde utøves.

Trygg og god fastlege

Lege: Farrukh Tasnem Sherani Skrevet

Jeg er svært fornøyd. Jeg opplever å bli godt tatt imot og lyttet til hver gang jeg er der. Hun er grundig, forklarer ting på en tydelig måte og gir meg en følelse av trygghet. Jeg føler meg godt ivaretatt og har god tillit til henne. Anbefales på det sterkeste

Dyktig lege

Lege: Farrukh Tasnem Sherani Skrevet

Hun er en av de beste legene som jeg har vært hos. Hun lytter og er imponerende dyktig.
Faglig selvsikker

Uprofesjonell lege

Lege: Farrukh Tasnem Sherani Skrevet

Etter å ha hatt denne legen i flere år har jeg nå byttet til noen andre. Hun har vært uprofesjonell, har dårlig tid og jeg føler meg ikke forstått eller hørt. Etter legetimen føler jeg meg alltid mer stresset og redd enn før timen.
Mannen som sitter i resepsjonen er snill og omtenksom, og veldig flink til jobben sin.