Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Carl Berner Legekontor AS
Forståelsesful og dyktig
Lege: Amir Tauqir Chaudhary SkrevetJeg er svært fornøyd med denne legen. Han lytter nøye til pasienten, tar seg god tid til å forstå problemene og stiller riktige diagnoser. Man føler seg tatt på alvor og godt ivaretatt under konsultasjonen.
Legen er faglig dyktig, grundig og forklarer ting på en forståelig måte. Jeg opplever at han alltid gjør sitt beste for å finne gode løsninger og gi riktig behandling.
Kan absolutt anbefales viderE
Dårlig opplevelse
Lege: Farrukh Tasnem Sherani SkrevetHadde dessverre en dårlig opplevelse hos denne legen. Kommunikasjonen opplevdes ganske krass, og samtalen føltes veldig forhastet. Det virket som fokuset var å avslutte timen raskt fremfor å lytte ordentlig til bekymringene og plagene som ble tatt opp. Jeg satt også igjen med inntrykk av at legen heller ønsket at man skulle booke flere timer, fremfor å forsøke å løse det som kunne tas i samme konsultasjon. Opplevde lite empati og forståelse.
Lytter ikke til pasientene
Lege: Amir Tauqir Chaudhary SkrevetUt i fra min personlige erfaring ble jeg ikke lyttet på som pasient og mine smerter. Han undertrykte mine smerter ut i fra hvordan jeg kom til legekontoret. Dette er rett og slett ikke greit, byttet fastlege etter en måned
Topp lege
Lege: Farrukh Tasnem Sherani SkrevetDu føler at du blir sett og hørt.
Veldig flink og nøye.
Lett og få time når du trenger det.
Og ikke minst super hyggelig ansatt i resepsjonen .
Omsorgsfull og dyktig lege
Lege: Farrukh Tasnem Sherani SkrevetDr Sherani forstår seg på mennesker, tar seg god tid til å bli kjent pasienten og danne deg et helhetlig bilde av situasjonen din. Kan anbefale henne varmt til både venner og bekjente.
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?