Jessheim Medisinske Senter AS

Sundbytunet 14 2050 Jessheim

Siste vurderinger av behandlere ved Jessheim Medisinske Senter AS

Fantastisk fastlege – trygg, lyttende og kunnskapsrik

Lege: Robin Andre Nordheggen Skrevet

Jeg føler meg utrolig heldig som har Robin som fastlege. Han er alltid imøtekommende, tar seg tid til å lytte og viser genuin interesse for både fysisk og psykisk helse. Det er tydelig at han har høy faglig kompetanse, men det er den menneskelige varmen og tryggheten som gjør aller mest inntrykk. Jeg føler meg alltid sett og tatt på alvor, uansett hva jeg kommer med.

Kommunikasjonen er tydelig, og jeg får alltid gode forklaringer og råd. Hen følger opp og henviser ved behov uten unødig venting. I tillegg er det enkelt å få kontakt med legekontoret, og jeg har aldri opplevd lang ventetid.

Tusen takk for at du er en så god fastlege! Anbefales på det varmeste.

Styr unna først som sist

Lege: Beate Kragerud Skrevet

Jeg hadde Beate som fastlege tidligere, og er sjeleglad for at jeg byttet. Hun tar ikke helseutfordringer på alvor. Hun henviser ikke videre, og fraskriver seg samtidig alt ansvar uansett hvor alvorlig sykdommen er. Jeg opplever det som at hun verken er interessert i, eller evner å bruke sin (eventuelle) kunnskap og kompetanse til å hjelpe pasientene sine. Ved et tilfelle lo hun nedlatende av meg da jeg kom med ønske om henvisning - jeg endte på legevakten dagen etter og ble sendt videre til akutten på Ahus hvor jeg tok CT.

Hun var også svært ofte borte fra jobb og hadde vikarer, og da hun først var tilstede var det alltid ekstremt lang ventetid. Jeg kom aldri inn til legetimen til avtalt tid, og da jeg først kom inn var hun alltid nedlatende, frekk, dømmende og uinteressert. Hun ga ingen egne vurderinger av hvorfor jeg var der, og avviste mine forslag til vurdering. Jeg forstår ikke hva hun egentlig kan bidra med. Jeg skulle gjerne inkludert noe positivt også, men vet ikke hva det skulle vært.

Styr unna. Jeg unner ingen å ha Beate som lege når det kommer til noe så viktig som helsen sin.

Hold dere lang unna denne legen.

Lege: Beate Kragerud Skrevet

Hun kom med sårende og krenkende uttalelser, har ikke tid til å svare på enkle spørsmål, ber deg om å finne annen lege uten å gi noen grunn. Velger time etter lunsj i håp om å slippe ventetid, tar opp mot 15-25 min uansett.

Vær oppmerksom på at det kun er vikarer

Lege: Johannes Hustad Bekkhus Skrevet

Jeg var ikke klar over at denne legen ikke er tilstede da jeg byttet til han tidlig 2023, og at det kun er vikarer.

Det er så klart helt ok, hvis man er ok med det, men hvis man ønsker en faktisk fastlege bør man være oppmerksom på at her er det kun ulike vikarer.

Det kan hende legen Johannes er tipp topp, det vet jeg ingenting om, siden jeg aldri har møtt han.

Veldig fornøyd

Lege: Robin Andre Nordheggen Skrevet

Har hatt Robin som lege en god stund nå og er veldig fornøyd. Det er noe ventetid når jeg kommer, men det er ikke hans feil. Robin er god til å lytte og tar meg alltid seriøst. Han er imøtekommende og husker hva vi snakket om på forrige undersøkelse. Han har også sendt meg til spesialister hvis han føler det er behov for det. Robin er fin og varm å prate med og bruker den tiden det er behov for- han rusher meg aldri ut.

Når det kommer til legesenteret i seg selv er det ikke særlig imponerende. Det er umulig å få tak i noen via telefon- det er alltid telefonkø, og flere ganger er det ikke noen som sitter der i det hele tatt. All form for legetime må og bør bestilles via nettet- så det er vanskelig å få hastetime f.eks.