Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Osøyro Legesenter AS
Tenker utenfor boksen
Lege: Yulia Panina SkrevetYulia er grundig og lyttende. Hun virker modig og tør å tenke annerledes for å komme til bunns i ting. Forstår at det er sammenheng mellom somatisk og psykisk helse, og mange leger glemmer dette. Veldig fornøyd.
Resepsjonen kunne vært bedre
Lege: Charlotte Bye SkrevetMøtt legen en gang og hun fremstod som hyggelig og kunne hjelpe meg med det jeg lurte på.
Men har hatt flere opplever resepsjonen som jeg anser som problematisk.
En gang skulle de forhøre seg om noe jeg lurte på med en annen lege mens min vanlige lege hadde ferie, og fikk beskjed at de deretter skulle ringe meg opp. Det skjedde aldri. Purret på de, men da visste ingen om noe.
Alle skriftlige henvendelsene fra resepsjonen fremstår som uhøflig. Forhåpentligvis går det bare litt rask i svingen hos dem, men aldri opplevd så lite hyggelige svar fra et legekontor før.
Den gangen jeg var der fysisk, var det ingen i resepsjonen. Da en person etter 10 min satt seg ned der, var det ikke en gang et blikk eller smil i min retning, selv om jeg satt typ 1,5 meter unna. Det var ingen andre pasienter på venterommet. Syns hele greien var veldig merkelig 😅
Empatiløs
Lege: Cecilia Elisabeth Kvamme SkrevetEn lege uten ønske om å hjelpe pasienter. Snakker om egne erfaringer i stedet for å vise til forskning. Har meldt inn til høyere hold at løsning for psykisk helse er å «stå i det»
Har aldri opplevd verre oppfølging, behandling eller forståelse. Har måttet betale for behandling hos volvat i stedet og de er rystet over behandlingen. Fysio har bedt henne sende henvisning men lege nekter og mener det ikke er hennes ansvar. Skremmende å se at dette er en gjenganger at hun er frekk og lite forståelsesfull.
Forståelsesfull og hjelpsom
Lege: Cecilia Elisabeth Kvamme SkrevetMin erfaring er svært god, jeg kjenner meg ikke igjen i de negative omtalene. For meg har legen vært støttende, ryddig og profesjonell - en trygg og omsorgsfull lege som ser hele mennesket. Jeg har blitt møtt med respekt og omtanke, og er svært takknemlig for hjelpen jeg har fått.
Totalt uinteressert
Lege: Anna-Maria Bonnevie SkrevetVar der inne maks 4 min
Lite lyttende, hun mente jeg kunne googlet samme som hun sa.
Jeg bytter lege