Anna-Maria Bonnevie

Fastlege

Autorisasjon (2021)

Bytt fastlege

Bytte til Anna-Maria Bonnevie?

Bytte av fastlege gjøres på helsenorge.no. Klikk på knappen under for å gå til Anna-Maria Bonnevie's oppføring der.

Osøyro Legesenter AS Telefonnummer 56 57 00 20 56 57 00 ...
Brugata 50 5200 Os
Anna-Maria Bonnevie er en av 31 fastleger i Bjørnafjorden

Mer informasjon om vurderinger kan finnes på siden Ofte stilte spørsmål.

Siste vurderinger av Anna-Maria Bonnevie

Helt uinteressert, ingen empati

Var hos henne da min fastlege var vekke. Ble helt sjokkert over måten hun møtte meg på. Hilste ikke på meg, virket totalt uinteressert i det jeg skulle si og hun hadde ikke tid til å høre meg ut. Virker lite forståelsesfull! Håper jeg aldri må inn til henne igjen. Ikke en god opplevelse dessverre. Følte jeg var rett inn og ut igjen, og fikk ikke den hjelpen jeg trengte heller.

Jeg har også måttet sitte 20 og 30 min i tlf kø for å få time, helt hårreisende. En gang ble jeg også ringt opp igjen 4,5 timer etter jeg ringte inn for å bestille akutt-time. Fikk da vite 4,5 t senere at jeg fikk time den dagen (som da var om 45 min..). Andre steder får man beskjed med en gang.

Jeg bytter legekontor!

Veldig hyggelig, lyttende og løsningsorientert

Bare gode ord å si…
Rask respons og god oppfølging.
Føler meg trygg og godt ivaretatt av en ung og dyktig lege, som ikke tar egne beslutninger uten å være sikker, da blir ting utredet hos spesialist.👍🏼

Totalt uinteressert

Var der inne maks 4 min
Lite lyttende, hun mente jeg kunne googlet samme som hun sa.
Jeg bytter lege

Trygg og imøtekommende

En veldig hyggelig, varm og imøtekommende fastlege. Som pasient føler man seg sett og hørt og får gode medisinske råd. Resterende personale på legekontorer er veldig hyggelige og man blir alltid møtt med et smil og en vennlig tone.