Anna-Maria Bonnevie
Var hos henne da min fastlege var vekke. Ble helt sjokkert over måten hun møtte meg på. Hilste ikke på meg, virket totalt uinteressert i det jeg skulle si og hun hadde ikke tid til å høre meg ut. Virker lite forståelsesfull! Håper jeg aldri må inn til henne igjen. Ikke en god opplevelse dessverre. Følte jeg var rett inn og ut igjen, og fikk ikke den hjelpen jeg trengte heller.
Jeg har også måttet sitte 20 og 30 min i tlf kø for å få time, helt hårreisende. En gang ble jeg også ringt opp igjen 4,5 timer etter jeg ringte inn for å bestille akutt-time. Fikk da vite 4,5 t senere at jeg fikk time den dagen (som da var om 45 min..). Andre steder får man beskjed med en gang.
Jeg bytter legekontor!
Bare gode ord å si…
Rask respons og god oppfølging.
Føler meg trygg og godt ivaretatt av en ung og dyktig lege, som ikke tar egne beslutninger uten å være sikker, da blir ting utredet hos spesialist.👍🏼
Var der inne maks 4 min
Lite lyttende, hun mente jeg kunne googlet samme som hun sa.
Jeg bytter lege
En veldig hyggelig, varm og imøtekommende fastlege. Som pasient føler man seg sett og hørt og får gode medisinske råd. Resterende personale på legekontorer er veldig hyggelige og man blir alltid møtt med et smil og en vennlig tone.