Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Hegra Legekontor
Utrygg
Lege: Arnstein Hegge SkrevetKommer inn en pasient som er dårlig, med betennelse i kroppen og over 40 i feber. Han tar ingen målinger av pasienten, og det er pasienten selv som må komme med forslag til behandling. Pasienten får resept på Antibiotika og får velge selv om hen vil begynne eller ikke. Dårlig utført arbeid av lege og utrygg pasient.
Topp lege
Lege: Arnstein Hegge SkrevetUfattelig imøtekommende og dyktig lege som ser pasientene og møter alle på en god måte.................
Lytter ikke
Lege: Arne Harald Solem SkrevetAnbefales ikke om man sliter psykisk. Henviste meg fort til psykolog, men etter det skulle han ikke være til noe hjelp, jeg fikk beskjed om å forholde meg til psykiatrien og nav(var sykemeldt). Han ønsket ikke å lytte eller diskutere noe med meg, kun sykemelde meg videre når jeg kom til tine, så jeg så meg nødt til å skifte fastlege.
Trygg og kunnskapsrik
Lege: Arne Harald Solem SkrevetHan har vært fastlegen min i flere år, og jeg har nå byttet lege på grunn av flytting. Jeg har vært veldig fornøyd.
Beste legen jeg har hatt!
Lege: Arnstein Hegge SkrevetArnstein er en helt fantastisk fastlege, og anbefales på det sterkeste. Han er utrolig god til å lytte, ta seg tid og følge opp! Han ser helheten, og er ikke bare opptatt av målinger og resultater. Et unikum av en fastlege!