Helsegaarden AS

Telefonnummer920 65 115920 65 1 ...
Pancoveien 7 1624 Gressvik

Siste vurderinger av behandlere ved Helsegaarden AS

Pasienten er ikke viktig

Lege: Cathrine Ahlbom Skrevet

Min erfaring med denne fastlegen har dessverre vært negativ. Jeg opplevde at fokuset i stor grad var på betaling og økonomi, fremfor min helse og mine behov som pasient. Ved flere anledninger ble jeg purret på betaling før jeg kunne få nødvendige resepter eller hjelp, noe som føltes både uprofesjonelt og uetisk.

Etter at jeg byttet fastlege, viste det seg at jeg hadde flere underliggende sykdommer som ikke hadde blitt fanget opp eller fulgt opp av denne legen. Det virker som viktige symptomer og informasjon ble oversett, og jeg følte meg ikke lyttet til eller tatt på alvor.

Jeg kan dessverre ikke anbefale denne legen basert på min opplevelse. Jeg håper hun i fremtiden setter pasientenes helse i første rekke.

Den beste fastlegen

Lege: Elisabeth Mainitz Skrevet

Dr Mainitz er intuitiv, lyttende, alltid blid og hyggelig i tillegg til å være faglig svært trygg og dyktig. Henviser videre ved behov, svært effektiv. Jeg får hjelp for det jeg behøver hjelp til.
Tidligere fastleger har vært dyktige og greie, men Dr Mainitz er uten tvil er den beste fastlegen jeg noen gang har hatt.

Trivelig, kunnskapsrik og trygg fastelge

Lege: Stine Holstangen Skrevet

Byttet til Stine når hun begynte på Helsegaarden og er veldig fornøyd med valget! Endelig har jeg fått en ordentlig fastlege.

Beste fastlegen i Fredrikstad

Lege: Thea Molander Skrevet

Etter å ha lett lenge etter en god fastlege, så dukket Thea opp. Hun er utrolig flink til å følge opp pasientene sine og hun får meg til å føle meg trygg! Veldig glad for å ha henne som fastlege!

Hyggelig og dyktig fastlege

Lege: Thea Molander Skrevet

Thea er en fantastisk dyktig lege. Som hører på hva pasienten sier. Flink til å følge opp visst det er noe en lurer på. Og visst en vil ha svar på noe. Sender fôrt henvisning dit en trenger time. En super lege anbefales på det sterkeste.