Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved VIMS Allmennleger AS
Trygg og flink
Lege: Martin Aarland Holm SkrevetTar seg god tid til meg som pasient. Virker kunnskapsrik og henviser gjerne videre dersom det er behov for dette. Føler meg ivaretatt, sett og hørt.
Ikke bra egentlig
Lege: Magnus Nordstrand Myntevik SkrevetLegen oppga falsk informasjon om min rett til å velge sykehus.Følte at han ikke hadde satt seg inni journalen min ved flere anledninger. Fikk ikke inntrykk av at han bryde seg om meg i det hele tatt. Lege kontoret ikke svarer på telefon og har veldig begrenset åpnings tid.
Grundig og kunnskapsrik
Lege: Cathrine Hestenes SkrevetSom ny pasient pga flytting ble jeg godt mottatt.
Nyttig bli kjent samtale og gjennomgang av journal.
Diskuterte videre forebyggende oppfølging.
Dårlig på relasjoner
Lege: Cathrine Hestenes SkrevetKom inn med store nakkesmerter. Hun spurte "hvorfor er du her?".
Opplevde desverre en lege som ikke ønsket å hjelpe meg, men som gjorde et stort nummer ut at jeg ikke hadde noe hos henne å gjøre.
Fikk imidlertid en beklagelse fra legesenteret i ettertid, noe jeg satt pris på.
Trygg og omsorgsfull
Lege: Torgeir Fjeldstad Nerbøvik SkrevetTorgeir er den legen jeg har følt meg mest trygg på av alle leger. Han er imøtekommende og omsorgsfull. Han gir en følelse av ett horisontalt forhold hvor man føler seg trygg til å ta opp bekymringer og problemer. Han er også kledd i hverdagslige klær som betrygger meg med tanke på at man ikke føler at man er med en autoriter mann.
Kvinnene som jobber i resepsjonen er veldig flink, omsorgsfulle og god på å ta crp.