Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Nedeneslegene AS
Lite empati og manglende helsehjelp
Lege: Tone Risholt SkrevetÅ bytte til denne fastlegen ble en skuffelse for meg. Hun fant ikke årsak til mine helseplager og jeg fikk dermed ikke hjelp før jeg byttet på nytt. Jeg ble overrasket over at hun sjekket meldinger på sin private mobil under konsultasjonen og synes det var respektløst. Det samme var det å avbryte mens jeg prøvde å beskrive mine helseplager. Jeg opplevde henne som litt brysk og lite lyttende, dessverre. Mulig det har med manglende kjemi å gjøre, men jeg kan dessverre ikke anbefale denne legen. Jeg ble også frustrert over rot med egenandeler og kommentarer om at jeg burde gjøre opp for meg, selv om jeg betalte etter hver konsultasjon.
Annet helsepersonell på legekontoret var svært hyggelige og hjelpsomme.
Verdens beste lege!
Lege: Olav Lauvdal SkrevetMer fantastisk lege skal du lete lenge etter! Olav er unik❤️ forståelsesfull omsorgsfull å veldig behjelpelig.
Nei
Lege: Olav Lauvdal SkrevetDårlig inntrykk bare etter to møter . Dømmer fort. Lite interessert i å hjelpe eller høre.
Bryr seg kun om egen kunnskap og det som kan journalføres.
Dedikert og effektiv
Lege: Tone Risholt SkrevetLykker til meg som pasient. Forklarer tydelig og tålmodig. Legger vekt på det medisinsk faglige. Hvis det oppstår en situasjon med usikkerhet, konfererer hun med de andre legene. Når det er behov for det, henviser hun gjerne til spesialist. Har fått mye hjelp fra Risholt.
Flink lege
Lege: Svein Lorents Larsen SkrevetVeldig fornøyd med Dr.Larsen. Han er ikke en mann av mange ord, men en lyttende lege. Han har god forståelse og er en flink lege.
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?