Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Tveita Legesenter
Misfornøyd
Lege: Torill Andersen SkrevetUtrolig dårlig og uinteressert med å forstå hva pasienten har problemer med skjekker ikke ordentlig !!!!!
Høflig, lyttende og faglig dyktig
Lege: Shamoun Zahid SkrevetJeg har kun vært pasient hos dr Zahid noen måneder og føler at jeg har truffet fastlegen for meg. Han er faglig dyktig, tar seg tid, undersøker og rekvirerer blodprøver om nødvendig. Har vært heldig, ingen venting, men så ber jeg alltid om hans første time.
Viser liten forståelse og empati
Lege: Odd Arne Nesbakken SkrevetHar hatt han som fastlege lenge, men nå er nok nok. Har aldri vært helt fornøyd. Han hilser høflig, men så klimprer han i vei på dataen, han har liten tid til å lytte. Jeg følte meg mer i veien og til bry. Virker lite løsningsorientert. Har nå byttet fastlege, jeg skal aldri mer til denne legen!
Den beste legen jeg har hatt
Lege: Shamoun Zahid SkrevetImøtekommende, høflig, Vennlig. Hører på meg.Hjelper meg mye, og svarer på alle "dumme" spørsmål. Alltid blid. Undersøker nøye ved konsultasjoner etter hjerneslaget.
Dyktig, og trygg lege.
Lege: Shamoun Zahid SkrevetI tillegg er han svært hyggelig. Har vært min fastlege I flere år, og jeg er veldig fornøyd med hvordan han møter meg som pasient. Dessuten synes jeg han kommuniserer veldig godt med barnet mitt.