Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Roa Legefellesskap
Uengasjert
Lege: Asma Saddique SkrevetLite tilgjengelig og uengasjert. Blitt flere ganger sent til videre behandling til helseforetak med opptil halvt års ventetid uten å gjøre oppmerksom på eller foreslå alternativer
Ikke bra!
Lege: Mesrack Worku SkrevetDette var en dårlig opplevelse. Hun er den værste fastlegen jeg har hatt. Hun var en time forsinket begge gangene jeg var der. Ingen beklagelse. Da blodprøvene var fine sa hun rett ut at det ikke var mer hun kunne gjøre. Mine symptomer er veldig tydelige, men trenger en lege som kan hjelpe meg å finne en løsning eller medisin som hjelper. Dette er ikke legen jeg skal bruke på min vei mot en frisk og sterk kropp.
Trygg fast lege
Lege: Terje Kolltveit Skeie SkrevetBra lege. Er fornøyd med Terje. Veldig bra lege. Veldig bra han. Nyøsom. Terje er lytter til meg helle tiden.
Frekk og fæl
Lege: Mesrack Worku SkrevetFår følelsen av at du sitter i et avhør og må forsvare hvor du har vondt mens hun prøver å fortelle deg at du ikke har vondt.
Aldri hatt en god opplevelse med denne legen.
Svært nedlatende
Lege: Mesrack Worku SkrevetIkke imøtekommende eller spesielt hyggelig. ¨
Fortalte hvor jeg hadde vondt, men ble sjekket andre plasser (steder hvor jeg fortalte jeg IKKE hadde vondt). Var frekk og nedlatende. Følte meg ikke tatt på alvor.