Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Roa Legefellesskap
uerfaren og uinteressert
Lege: Asma Saddique SkrevetJeg møtte henne for første gang som min fastlege. Hun brukte hele tiden jeg var der på å lese min journal. Hun så ikke på min hovne hender. Tok noen blodprøver og ble sendt hjem.Jeg måtte selv ringe henne for å få svar på mine prøver 1 uke senere. Jeg opplevde henne som veldig lite engasjert i sin legegjerning. Jeg står på venteliste til en annen lege.
Dyktig og menneskelig
Lege: Mesrack Worku SkrevetHar brukt samme lege i over 20 år, også til mine barn. Har svært god erfaring i å bli tatt på alvor. Hun lytter og tar seg tid. Hun sender heller en henvisning for mye enn for lite. Hun «husker» min sykehistorie og bekrefter med dette at hun bryr seg.
Trygg og kunnskapshull!!!
Lege: Jon Arne Ødegaard SkrevetDen beste legen jeg har møt! Han kan forklare hvordan kroppen fungerer og hva skal til for å være frisk!
Beste lege jeg har vært til
Lege: Jon Arne Ødegaard SkrevetHan er hyggelig, imøtekommende, lytter, forstår viser deg omsorg. Han sender raskt videre, klusser ikke for lenge om han er i tvil. Livet mitt hadde ikke vært det samme visst ikke Jon Arne hadde vært min fastlege.
Beste legen jeg har hatt
Lege: Jon Arne Ødegaard SkrevetJon Arne er en utrolig dyktig lege, som tar pasientene sine på alvor og som får deg til å føle deg sett og hørt. Han forklarer godt, og er veldig trygg å forholde seg til. Det er med tungt hjerte at jeg er nødt til å bytte fastlege, da jeg desverre bor alt for langt unna. Ville gjerne ha fortsatt å ha han som lege, dersom det hadde vært mulig. Det eneste jeg har å si på ham er at man kan bli sittende og vente lenge på time når man sitter på venterommet. Men som person er han fantastisk, og en utrolig dyktig lege.