Om vurderingeneSiste vurderinger av Bærum Lungeklinikk
Tillitvekkende
Lege: Saeed Boroujeni Vahedi SkrevetProfesjonellt opplegg både på prøvetaking og undersøkelse/samtale.
Mitt astmaproblem er mere omfattende enn tidligere diagnose fra en annen lungeklinikk. Dette ble bekreftet etter sykehusbesøk i Perth ,Australia hvor jeg ble fraktet med kraftig forkjølelse og påfølgende astmaanfall.
Jeg blir nå behandlet med steroider og hosten er som normalt..
Så nå fortsetter ferien 🙃😎
Hilsen [Navn fjernet av moderator]
Fantastisk
Lege: Saeed Boroujeni Vahedi SkrevetHyggelig, imøtekommende, lyttende og spørrende. Her fikk man følelsen av å være i trygge hender. Tillitsvekkende.
Behagelig førsteinntrykk
Lege: Saeed Boroujeni Vahedi SkrevetBle møtt av en meget behagelig ung dame som tydelig forklarte hver test jeg skulle gjøre. Jeg følte meg avslappet og rolig. Deretter hos legen som var like behagelig, jeg følte jeg ble sett og hørt. Kan virkelig anbefale denne lungeklinikken.
Profesjonell klinikk
Lege: Saeed Boroujeni Vahedi SkrevetHyggeleg mottak
Nøyaktig og god undersøkelse
Kunnskapsrik og trygg medisinsk vurdering
God formidling
Godt og blandet
Lege: Saeed Boroujeni Vahedi SkrevetBlir tatt godt i mot av hyggelige ansatte, men var noen punkter som ble dårlig.
- Ringte inn på forhånd for å høre anslått tid å beregne. Fikk høre cirka 30 min, men det tok 1 time og 10 minutter
- Lege nevner at jeg har dårlig kontroll på egen astma etter gjennomgang av skjema. Jeg forklarer hvorfor, men legen forklarer bort vanskene mine ved å endre tema. (Egentlig veldig fornøyd med denne legen, men denne gangen fikk jeg dårlig oppfølging.)
- På faktura betaler jeg for egenandel pluss at jeg må betale 117kr for «annet». Aner ikke hva dette er, men vil anta materielle kostnader for blåserør. At det lille plastikkrøret koster 117kr er isåfall en elendig avtale legesenteret har som ikke tar hensyn til pasientene sine
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?