Om vurderingeneSiste vurderinger av Bærum Lungeklinikk
Dyktig og kunnskapsrik
Lege: Saeed Boroujeni Vahedi SkrevetDyktig og kunnskapsrik lege som tar god tid og interesserer seg for pasientene sine. Her blir man godt tatt vare på og testet grundig.
Jeg er svært fornøyd med oppfølgingen og servicen hos lungeklinikken.
Lege: Saeed Boroujeni Vahedi SkrevetJeg vil gjerne takke lungeklinikken for fantastisk oppfølging og service. Fra første kontakt ble jeg møtt av hyggelige og profesjonelle ansatte som tok seg tid til å lytte og forklare alt på en forståelig måte. Undersøkelsene ble gjort grundig og effektivt, og jeg følte meg godt ivaretatt gjennom hele prosessen.
Kan virkelig anbefale lungeklinikken til alle som ønsker et sted med høy faglig kompetanse, god service og et varmt og inkluderende miljø.
Dyktig og empatisk lege
Lege: Saeed Boroujeni Vahedi SkrevetVeldig fornøyd med å ha Vahedi som min lungelege. Oppfatter ham som kunnskapsrik, empatisk og lyttende. Han følger godt opp og gir gode råd/anbefalinger. Øvrig personale er meget hyggelig og dyktig.
Trygg og kunnskapsrik!
Lege: Saeed Boroujeni Vahedi SkrevetBåde forundersøkelsen (sykepleier) og selve undersøkelsen ( legespesialisten) ble utført grundig, tilpasset mitt tempo og med høy grad av imøtekommenhet og vennlighet
Veldig bra opplevelse.
Lege: Saeed Boroujeni Vahedi SkrevetOmfattende undersøkelser i diverse apparater av sykepleier før du kommer inn til legen. Legen virker tillitsvekkende, faglig trygg og flink til å forklare.
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?