Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Ytteren Legesenter
Ikke fornøyd
Lege: Kristian Bjellånes SkrevetVært til han noen ganger ,men føler han ikke tar deg seriøst når du kommer med et problem,desverre.
Så det må bli ganske ille før jeg drar til min fastlege igjen
Skuffet
Lege: Tina Bakkejord SkrevetVil henge meg på vurderingen under; opplever heller ikke legen som spesielt lyttende, og har ikke den tilliten og kontakten til legen som er så viktig i lege-pasient-forholdet. Det fører dessverre til at jeg ikke klarer å være så åpen som jeg burde for å få god oppfølging. Er skuffet over hennes manglende tilbakemelding/oppfølging ang et par henvendelser i forbindelse med en sak. Føler at noe av den hyggelige og service innstilte holdningen er litt tillært. Hadde store forventninger/forhåpninger, men jeg ble dessverre skuffet.
Kjempefornøyd med min nye fastlege!
Lege: Kristian Bjellånes SkrevetEn veldig flott lege som tar deg seriøst og gjør at du føler deg trygg. Enkel å komme i kontakt med, og utfører prosedyrer effektivt og med god kvalitet. Det er godt å slippe å vente i evigheter på prøvesvar, henvisninger osv. Jeg har hatt han som fastlege i snart et år, veldig fornøyd!
lite lyttende,usikker,dårlig å gi tilbakemeldinger på prøver/røntgen
Lege: Tina Bakkejord SkrevetEr blid og hyggelig men synes ikke jeg får den tlliten og kontakten jeg trenger som pasient for å føle meg vel og trygg.Sånn er det i livet,ikke alle man føler seg på bølgelengde med.....
Den beste legen jeg har hatt
Lege: Anita Husveg SkrevetStiller opp for pasienter, kan faget sitt og holder seg oppdatert. Har selv hørt telefonsamtale mellom legen og sykehuset, og sykehuset måtte gi seg, og pasienten fikk hjelp.