Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Mørkved Legesenter
Helt fantastisk!
Lege: Carl Albert Knutssøn SkrevetHan er sympatisk, lytter til det du sier. Har hatt han i mange år å er VELDIG fornøyd
Fastlege
Lege: Carl Albert Knutssøn SkrevetJeg og mine søsken har hatt han som fastlege hele livet. Han er den beste. Om ventetiden er lang på tlf (på dette legekontoret) har ingenting å si. Han er dyktig og flink til å lytte. Kommer ikke til å bytte fastlege med mindre jeg må.
Trygghet!
Lege: Carl Albert Knutssøn SkrevetGjør alt som står i hans makt for å finne ut av problemer hos pasienten. Meget grundig og faglig dyktig. Lytter alltid og tar seg tid. Flink å komme med forklaringer. Kan på det sterkeste anbefales.
Den beste legen
Lege: Carl Albert Knutssøn SkrevetRolig og tar seg alltid tid til meg og mine problemer.
Proffesjonell lege!
Lege: Carl Albert Knutssøn SkrevetEn profesjonell flott fastlege som virkelig tar pasienten på alvor. Han er rask behjelpelig med henvisninger og følger gravide med tett oppfølging. En lege man ikke vil miste, alltid i godt humør og slår gjerne av en prat på privaten om du treffer han utenom legebesøk.
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?