Viro Gynklinikk

Torvveien 1 1386 Asker

Siste vurderinger av Viro Gynklinikk

Trygt og hyggelig

Lege: Vibeke Rognan Skrevet

Vibeke var veldig lett å snakke med, jeg følte meg hørt og godt ivaretatt. Hun var nøye på å forklare hva hun gjorde underveis og passet på at nervene mine ikke tok over. Hun gav meg gode råd underveis og jeg følte jeg fikk oppklart mye jeg lurte på i forhold til egen helse.
Jeg satt også veldig pris på at det var mulig å ha time utenfor kjernetiden, og jeg slapp å måtte avspasere

Trygg og kunnskapsrik

Lege: Vibeke Rognan Skrevet

Har vært hos Vibeke Rognan flere ganger. Hun er utrolig kunnskapsrik og veldig hyggelig ! Man føler seg veldig trygg og godt ivaretatt hos henne. Kan anbefale henne på det sterkeste !

God opplevelse

Lege: Vibeke Rognan Skrevet

Jeg kan anbefale Vibeke på det sterkeste. Hun er svært dyktig og kunnskapsrik. Man føler seg trygg og ivaretatt i en ellers ukomfortabel situasjon. Hun er også veldig forsiktig og skånsom. Veldig hyggelig og imøtekommende som tar deg godt og varmt i mot, og nå i nye og hyggelige lokaler i Asker sentrum.

Dyktig, varm og imøtekommende

Lege: Gun Lisbet Opheim Skrevet

Kan virkelig ikke anbefale Gun Lisbeth nok. Hun får deg til å føle deg sett og ivaretatt fra første sekund du går inn døren. Føler meg heldig som kan gå til en lege som får meg til å føle meg så trygg - det er faktisk mulig at det å gå til gynekologen kan være en positiv opplevelse!