Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Bryggen Medisinske Senter
Savner fastlegen din hav vikarierer for
Lege: Egidio Niclas D'angelo SkrevetVikarierer for den perfekte fastlegen. Sender krav om betaling for timer som ikke er avtalt. Rot som ikke er opplevd med andre leger.
Garantert
Lege: Eva Zsuzsanna Hoseth SkrevetJeg likte det siste møtet med legen veldig godt. Eva svarte raskt på alle spørsmålene som bekymret meg. Jeg har allerede noen å sammenligne meg med. Jeg gjentar nok en gang, jeg likte holdningen og den raske løsningen på problemene som bekymret meg veldig godt. Jeg anbefaler det til alle.
Arrogant
Lege: Egidio Niclas D'angelo SkrevetMere opptatt av å briefe med ord og utrykk enn å lytte og hjelpe pasient.
Virker uengasjert og kjeder seg når pasient greier ut om konkrete plager.
Pasient ble emosjonell under samtale. Mens han satt der uten å si ett ord eller vise noen form for empati eller interesse.
Alt er bra
Lege: Egidio Niclas D'angelo SkrevetBeskrivelsen må være minimum 100 tegn, så jeg skriver noe her bare for å få flere tegn. En bra fast lege :)
Trygg og lett å snakke med
Lege: Rolf Monge SkrevetVeldig flink lege, jeg har angret siden jeg byttet. Han har tatt meg på alvor og vært imøtekommende. Han er også veldig trygg og lett å snakke med. En flink lytter.
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?