Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Bryggen Medisinske Senter
Alt er bra
Lege: Egidio Niclas D'angelo SkrevetBeskrivelsen må være minimum 100 tegn, så jeg skriver noe her bare for å få flere tegn. En bra fast lege :)
Veldig dyktig fastlege!
Lege: Liv Elin Alnæs Vikene SkrevetTar seg tid til pasienten og fikk god og grundig oppfølging og hjelp. Lytter og tar problemene på alvor. Veldig hyggelig! Anbefales :) følte meg trygg og ivaretatt.
Trygg og kunnskapsrik
Lege: Liv Elin Alnæs Vikene SkrevetJeg har følt meg godt ivaretatt de gangene jeg har vært der. Hun tar seg god tid, og lytter til meg.
Ubrukelig
Lege: Liv Elin Alnæs Vikene SkrevetAlltid veldig forsinka. Prater mye om seg selv i stedet for å lytte og hjelpe. Gjør ingen notater fra time til time, og følger ikke opp prøvesvar. Har ikke satt seg inn i min sykdomshistorikk eller journal mht hvilke medisiner jeg har brukt og trenger, og snakker nedlatende til meg som om jeg var et uvitende barn. Blander meg med andre pasienter hun har! Styr unna!
Styr unna.
Lege: Liv Elin Alnæs Vikene SkrevetArrogant og selvhøytidelig. Ikke flink til å lytte, virker mest opptatt av å snakker om seg selv og sin egen fortreffelighet, i tillegg til hvor slitsom jobb det er og hvor lite fritid man har som lege. Har sterke meninger. Snakker mye og lenge om lite.
Laber oppfølging. Ikke flink med barn.