Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Bryggen Medisinske Senter
Trygg og kunnskapsrik lege.
Lege: Liv Elin Alnæs Vikene SkrevetFøler jeg blir sett og hørt av henne. Hun tar meg på alvor og kommer med mange gode råd.
Er imøtekommende og oppriktig interessert i min helse.
Tar seg god tid til pasientene og det er det ikke alle leger som gjør.
profesjonell og lyttende
Lege: Liv Elin Alnæs Vikene SkrevetDet finnes mange typer leger, men den viktigste egenskapen er at de er kompetente.
Hvis de i tillegg er mottakelige, lytter til hva pasienten har å si og behandler vedkommende med empati, er det enda bedre – og kanskje ganske sjeldent.
Liv Elin er slik – med mye erfaring, kompetanse og empati.
Hun tar den tiden som trengs for å lytte til pasienten, uten at man får følelsen av å måtte skynde seg eller bare være et nummer i køen.
Hun er tilgjengelig og vennlig, og jobber også etter arbeidstid for å holde kontakt med pasientene sine.
Sammen i vonde og enda vondere dager
Lege: Liv Elin Alnæs Vikene SkrevetEn lege er en vi benytter når det er noen som er galt med oss, her har vi en lege som tar seg tid til å lytte til pasienten. Jeg har hatt Liv som fastlege i veldig mange år, så vi har gått gjennom en del forskjellige sykdomsbilder og hendelser i livet. Har bare godt å si om Liv, hun kommunisere godt via app, seneste her forleden kveld fikk jeg melding fra Liv kl 2100 på en fredag med gode veldig gode nyheter, da jeg hadde fryktet det verste.
For å understreke noe her, jeg er ikke den som har klippekort hos helsevesenet / legekontoret slik at snitt pr år blir vel godt under en konsultasjon med lege pr år, er mann og venter jo selvfølgelig alt for lenge før mann endelig tar turen...
Omsorgsfull og flink lege
Lege: Liv Elin Alnæs Vikene SkrevetEr veldig fornøyd med henne. Flink til å komme med råd og flink til å forklare. Føler meg ganske trygg og føler jeg får svar på mine spørsmål. Omsorgsfull og veldig kunnskapsrik lege.
Trygg flink til å lytte
Lege: Liv Elin Alnæs Vikene SkrevetFlink til å lytte gir gode råd om forskjellige ting.kommer med tips og hjelper til med forskjellig utfylling av skjemaer