Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Bryggen Medisinske Senter
Hold dere unna henne....
Lege: Liv Elin Alnæs Vikene SkrevetHun prater bare om seg selv. Kom til henne for å få en legeerklæring ang ryggproblemer på jobb. Fikk som svar at hun hadde mye viktigere ting å gjøre. Redde liv osv... Hun forteller mye om seg selv at hun ikke har tid til å trene eller dra på ferier. Fikk beskjed at jeg plaget henne av å komme til henne for en slik erklæring. Hun hører ikke på pasienten.
Trygg og lett å snakke med
Lege: Rolf Monge SkrevetVeldig flink lege, jeg har angret siden jeg byttet. Han har tatt meg på alvor og vært imøtekommende. Han er også veldig trygg og lett å snakke med. En flink lytter.
Veldig dyktig!
Lege: Rolf Monge SkrevetVeldig seriøs og dyktig lege. Tar pasienten på alvor og opplever han som svært nøye. Alltid kort ventetid før timen. Kan anbefales!
Svært flink og hyggelig lege
Lege: Rolf Monge SkrevetHar gått til Dr. Monge i mange år og jeg må si jeg er svært imponert over måten jeg har blitt behandlet. En alvorlig men/og svært hyggelig fyr som både lytter og forstår og er flink med råd.
Handlekraftig, engasjert og tillitsfull
Lege: Rolf Monge SkrevetDyktig lege som setter seg inn i pasientens problem. Ikke redd for og henvise videre til spesialister som andre leger er om det er nødvendig.