Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Medisinsk Senter Kalbakken
Min livredder- En leges heltemodig innsats som reddet liv
Lege: Rosa Elaha Sayed SkrevetJeg vil gi en hjertelig takk til min fantastiske fastlege – en ekte livredder. I en situasjon der andre instanser sviktet meg, reddet hun både mitt liv og barnet mitt. Jeg var gravid langt over termin, og situasjonen ble ekstra kritisk da babyen lå i en feil posisjon. Da sykehuset nektet å ta imot min akutte situasjon, var det min fastlege som tok ansvar. Hun tilbrakte flere timer i telefon med sykehuset for å overbevise dem om å ta imot meg. Så snart hun fikk bekreftet akutt mottak, ble det gjennomført et hastende keisersnitt, og babyen måtte hentes ut umiddelbart.
Takket være hennes urokkelige innsats, dedikasjon og faglige dyktighet, kom både jeg og mitt barn trygt ut av en tilsynelatende håpløs situasjon. Jeg er evig takknemlig for den omsorg og den profesjonalitet hun viste i en ekstremt krevende tid. En lege som henne fortjener all ros – hun setter virkelig pasientsikkerhet og menneskelighet i høysetet.
Grundig og omtenksom
Lege: Rosa Elaha Sayed SkrevetFørste timen var helt fantastisk hvor hun lyttet på alt jeg hadde å si og hvilke bekymringer jeg hadde, for så å fortelle meg om alternativer for å utelukke eller bekrefte eventuelle årsaker, i motsetning til å være avvisende eller nedlatende som jeg har opplevd med andre. Sjekket også på historikken og fulgte opp på generell helse og oppdaget ting som måtte tas tak i nå før de æt ble alvorlig. Tok til og med hensyn til at jeg har skrekk for nåler og sørget for at jeg ble godt ivaretatt.
En lege jeg kan anbefale på det varmeste.
Lege: Rosa Elaha Sayed SkrevetDet frustrerer meg at enkelte kritiserer min fastlege, til tross for at deres egen fastlege ikke sørger for å overlevere fullstendig informasjon om pasientene. Når hun likevel forsøker å hjelpe, blir hun utsatt for dårlige anmeldelser fra pasienter som egentlig tilhører en annen lege. Ansvaret ligger hos pasientens primærlege, ikke vikaren. Dersom primærlegen unnlater å følge opp og i stedet overlater ansvaret til en vikar, bør kritikken rettes mot den rette instansen – ikke mot min dyktige fastlege.
Gjennom årene har jeg hatt erfaring med flere fastleger, og for første gang har jeg opplevd å bli lyttet til og motta grundig og effektiv hjelp. Etter en lang periode med alvorlig sykdom har jeg endelig fått tett oppfølging og konkrete råd som faktisk har gjort en forskjell – i motsetning til de generelle rådene jeg tidligere har mottatt.
Jeg ber om at man avstår fra å komme med kritikk uten å ha hatt henne som fastlege over tid og selv erfart hvor dyktig, empatisk og engasjert hun er i sitt arbeid.
Kontroll
Lege: Rosa Elaha Sayed SkrevetJeg er veldig fornøyd med Rosa som min fastlege. Henne er flink til å følge opp og kan jobben sin. I tillegg så er henne imøtekommende, forståelsesfull og ser pasienten der det trengs hjelp å få. Å lese disse negative kommentare fra andre kjenner jeg meg ikke igjen med. Kan varmt anbefalle Rosa som fastlege.
Underlig og sur
Lege: Rosa Elaha Sayed SkrevetHun var vikar for fastlegen min.
Var der en gang, hun sa hun trengte mer info for
å skrive ut medisinene mine.
Så hun satt opp to nye timer,når jeg kom neste gang fikk jeg beskjed om å bare dra hjem, fordi hun ikke hadde funnet ut det hun trengte å vite i forkant. Spør henne om neste time blir tlf time da. Hun bekrefter dette, men ringer meg ikke opp på tiden hun har satt opp. Etter ca fire uker ringer hun meg plutselig fra et tlf nr jeg ikke kjenner,og virker svært sur,fordi jeg ikke
over at jeg ikke kunne ta tlf med en gang.Hver gang jeg pratet med denne legen ga hun meg inntrykk av at jeg var til bry, og hun gjorde meg oppmerksom på at hun hadde egne pasienter som hun måtte ha tid til.
Så etter fire uker bruker hun ca ti min på tlf, virker sur og la på midt i samtalen, uten at jeg fikk resept på
faste medisiner og uten en avslutning på samtalen.
Opplever denne legen som underlig,
snurt,sur og vanskelig å forholde seg til og utfordrende å forstå seg på.Velg en annen lege hvis du kan.