Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Medisinsk Senter Kalbakken
Trygg og kunnskapsrik
Lege: Emila Kosaric-Kadragic SkrevetJeg har hatt Dr.Shabana Ahmed som jobbet vikar lege. Hun er tygg, omsorgsfull, tenksom og har god hjerte. Hun er støtende mental og er kunnskapsrik. Vil gjerne ha henne som fastlege på denne lege sentret.
Uansvarlig
Lege: Emila Kosaric-Kadragic SkrevetUansvarlig, frekk vikarer Hun var min fastlege mange år selv henne var ok siden de har flyttet til nye sted jeg hadde emila siden hun var vikarer for dr [Navn fjernet av moderator] etter hun openet sin egen, det finnes ikke emila, der er bare frekk og forferdelig behandling av vikarer, jeg ble kastet ut av hennes vikarer [Navn fjernet av moderator] nektet og hjelpe meg , vet ikke hva skjer i Norge, hvor man skal ha en bra helse liv når man er syk .
Veldig flink lege, med stor kunnskap.
Lege: Emila Kosaric-Kadragic SkrevetDr Emilia er kjempeflink som lege. Hun har hørt på meg og fant løsning. Hun er veldig kunnskapsrik, hun visste umiddelbart hva var feilet med meg. Anbefales virkelig. Den beste legen jeg har vært hos.
Flink lege
Lege: Emila Kosaric-Kadragic SkrevetDr Emilia er kjempeflink som lege..Hører på dine bekymringer og finner løsninger.Anbefales virkelig.
Styr unna!!
Lege: Emila Kosaric-Kadragic SkrevetHold dere unna denne klinikken. Uvennlig personale. En useriøs fastlege, men ufattelig dårlig behandling og oppfører seg dårlig mot pasientene sine. Blir du syk to ganger i løpet av kort tid og trenger å besøke klinikken, kan du forvente kjeft allerede på venterommet om hvorfor du er her igjen.