Nidelven legekontor AS
|---|---|---|---|---|---|---|
Neste time: -
| I dag 5. jan | I morgen 6. jan | Ons 7. jan | Tor 8. jan | Fre 9. jan | > | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Jeg har hatt Anna som fastlege siden jeg flyttet til Trondheim for å studere for 10 år siden.
Anna har alltids vært svært profesjonell, omsorgsfull og forberedt. Hun har alltids tatt det jeg har å si seriøst, og det har aldri vært noe skam i å kunne dele eller vise det en ønsker undersøkt eller har usikkerheter om.
Bytter kun fastlege siden jeg flytter.
Han møtte meg, lyttet og akseptere at jeg var litt stressa. Han var tydelig i svarene sine og hva han kunne hjelpe meg med. Fikk en følelse av at vi la en plan sammen for helsa mi, noe som ga meg ro og trygghet. Gleder meg til veien videre!
Kom kanskje ikke med sånn veeeeeeeeeldig mye info, men virket veldig som at han hadde lyst til å høre og forstå hvordan jeg har tolket problemet på.
Har akkurat byttet til denne legen og føler meg godt ivaretatt. Kommer nok til å bli fornøyd med ham. Lyttende og forståelsesfull samtidig som han applauderte det jeg selv gjør for å holde meg i form. Veldig fornøyd 👍
Det var første gang jeg traff Filip Vagle. Han lyttet oppmerksomt og visste mye angående det jeg presenterte for ham.
Jeg var litt urolig innen jeg gikk inn, ettersom han er min nye fastlege, men jeg opplevde meg avslappet når jeg kom inn på kontoret. Det ble totalt en god opplevelse.
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?