Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Nidelven legekontor AS
Effektiv og medgjørlig, men litt for snar
Lege: Sven Midelfart SkrevetHar hatt Sven Midelfart som fastlege i mange år, og er fornøyd med veldig mye av hans praksis. Jeg fikk god støtte gjennom en ungdomstid med mange psykiske plager, og han er rask med å bestille undersøkelser hvis det trengs m.m.
En litt lei tendens han har, er at han tar litt vel lett på typiske "kvinneplager" og ikke kommer med særlig god oppfølging når det gjelder disse. Jeg har hatt økende migreneproblematikk de siste par årene, og opplever at jeg må finne ut av alt selv når det gjelder dette, uten å få særlig oppfølging og god informasjon.
Vurderer derfor nå å bytte, som er synd, ettersom jeg har vært fornøyd med ham i mange år.
- ung kvinne
Grunndig og lyttende
Lege: Filip Vagle SkrevetJeg byttet til Filip Vagle, og har hatt en god opplevelse som pasient. Han lytter oppriktig til tanker, bekymringer og behov uten å bagatellisere det som blir tatt opp. Samtidig er han grundig, kritisk og fremstår som faglig dyktig i vurderingene sine. Han forklarer ting på en kort men forståelig måte. Beste fastlegeopplevelsen jeg har hatt.
Beste legen jeg hatt
Lege: Anna Brenne Grønskag SkrevetSkifter kun pga flytting, ellers har jeg aldri følt meg så sett, hørt og ivaretatt. Sto i 2 år på venteliste og angrer ikke ett eneste sekund. Har følt meg så trygg hos henne både ved undersøkelser og annet, og tror sjeldent jeg har turt å være så ærlig med en lege, og fått hjelp. Skrytt så masse av henne og legesentret til mange! Alltid blitt tatt seriøst og møtt med omsorg. Unner alle å ha en Anna som lege, og håper min nye lege bli like god som henne!
Verdens beste lege
Lege: Anna Brenne Grønskag SkrevetProfesjonell, kunnskapsrik, empatisk og henviser videre når det er hensiktsmessig. Vært fastlegen min i mange år nå og jeg håper jeg og barna mine får ha henne i mange flere.
Tillitsvekkende og empatisk
Lege: Anna Brenne Grønskag SkrevetEn lege som fort catcher poenget ved psykisk krise. Profesjonell, empatisk og lyttende. Løsningsorientert.
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?