Sven Midelfart

Nidelven Legesenter AS
Mann, 44 år

Spesialisering

Allmennmedisin

Godkjenning

Autorisasjon (2004)

Ledige plasser

0 av 1750
Motta varsel når denne legen får ledig plass

Venteliste

3 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Advarsler

Sjekk eventuelle reaksjoner fra Helsetilsynet

Vurderings­varsel

Bli varslet når nye vurderinger blir publisert

Praksis

Nidelven Legesenter AS
Kjøpmannsgata 31 7011 Trondheim
Vis kart
Sven Midelfart er en av 181 fastleger i Trondheim

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
(53)
53 vurderinger
Tilgjengelighet
(45)
45 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
(47)
47 vurderinger
Service
(42)
42 vurderinger

Siste vurderinger av Sven Midelfart

Grei lege, men ikke greit system rundt ham.

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Virker som en flink lege. Helt greie konsultasjoner de gangene jeg har vært innom. Systemet rundt ham har et stort forbedringspotensiale. Kort sagt: Når penger i kassen klinger, litt informasjon ut i fra sekretæren springer.

Så de kan definitivt bli bedre på pasienthåndtering. Det er veldig vanskelig å komme gjennom på telefon. Telefontiden de oppgir er tydeligvis ikke gyldig, da de tar ganske enkelt ikke telefonen (15+ min vent uten svar etc). Utover dette så krever de penger for alle andre former for (begrenset) kommunikasjon. Det betyr at de stort sett ikke er tilgjengelige for annet enn bestilling av time (6 kr), endring av time (6 kr), informasjon om time (6kr), andre tilsv. spørsmål som kan stilles innenfor 200 tegn (6 kr) etc. Og tegngrensen gjør at misforståelser oppstår lett, så da blir det vel fort (6 kr + 6 kr + 6 kr). Tilfeldigvis så gjør de tidvis også opplagte feil i timebestillingen som må rettes gjennom enda mer kommunikasjon.

Tillit, empati og energisk

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Svein er en fin type som jeg personlig kommer godt overens med. Han tar seg god tid til å forstå dine problemer samtidig som hans væremåte gir deg energi. Har hatt en del utfordringer oppigjennom årene som jeg har kommet til han med, og dette har vi løst uten spesielle problemer.

Beste fastlegen jeg har hatt

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Har aldri hatt et godt forhold til min fastlege, men da jeg flyttet til Trondheim byttet jeg til Sven og ble utrolig overrasket. Har aldri vært vant med å få så god hjelp og å føle at jeg blir tatt seriøst, men hos Sven har jeg hatt en utrolig positiv opplevelse! Han er hyggelig og hjelpsom, og forklarer tingene på en måte som jeg kan forstå. Etter at jeg byttet til Sven har jeg følt meg mye tryggere og komfortabel med å dra til fastlegen!

Full tillit

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg har full tillit til Sven Middelfart som lege og behandler. Jeg føler meg hørt og han er flink til å forklare slik at jeg forstår.

Meget profesjonell

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg fikk Dr. Midelfart som lege for 10 år siden, og for mitt vedkommende er han er den beste lege man kan få. Profesjonell, sympatisk, ærlig, imøtekommende, blid, dyktig, seriøs og trygg. Jeg kommer aldri til å bytte fastlege. Dette er en lege som tar sine pasienter på alvor, og som skaper en trygghet og tillit som alle burde få hos sin fastlege.
Med en liten dose humor og godt humør, føler man seg avslappet hos Dr. Midelfart- han lytter og lar en snakke, og er meget løsningsorientert.
Forøvrig er samtlige ansatte på
Nidelven legesenter meget hyggelige og dyktige. Man føler seg alltid ivaretatt og forstått.