Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Stallbakken Legesenter AS
Tillitsskapende, varm og imøtekommende
Lege: Andrea Kvam SkrevetEtter å ha flyttet til Rælingen fra en annen by lengre unna, byttet jeg fastlege - først til en annen, men var ikke fornøyd, så stod på venteliste til Andrea Kvam fikk ledig plass på listen sin. Absolutt verdt det byttet og ventetiden. Hun er forståelsesfull, empatisk, og henviser videre til spesialister ved behov for videre utredning/oppfølging. Hun tar seg tid og er flink til å lytte til det man har på hjertet. Anbefaler henne som fastlege på det varmeste!
Hjelpsom og genuin
Lege: Andrea Kvam SkrevetGenuint interessert og svært hjelpsom. Veldig god til å lytte og er forståelsesfull. Timene hos Andrea føles ikke forhastede i motsetning til tidligere fastleger.
Bra Fastlege
Lege: Ken Le Van SkrevetHar vært min fastlege i 17 år.
Faglig sterk , omsorgsfull og flink til å kommunisere. E-konsultasjon fungerer bra.
Dyktig og hyggelig fastlege
Lege: Torunn Larsgaard Austlid SkrevetJeg har flyttet til Oslo og skaffet fastlege der. Det er med tungt hjerte, for Torunn har vært en glimrende fastlege og god støtte.
Mange takk for hjelp i årene som er gått
(navn fjarnet av moderator)
Finnes ingen bedre fastlege!
Lege: Torunn Larsgaard Austlid SkrevetDet smarteste jeg har gjort er å bytte til Torunn som fastlege. Hos Torunn blir man sett, hørt og tatt på alvor. Hun har god kontroll på hva hun driver med og viser gang på gang at dette er et felt hun har massevis av kunnskap i. Hun er også veldig effektiv både over e-konsultasjon og dersom man kommer inn på legekontoret. Vi trenger flere fastleger som Torunn!