Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Stallbakken Legesenter AS
Fantastisk på alle måter
Lege: Kathrine Hovland SkrevetHun er dyktig og utrolig snill. Svarer alltid superfort på e-konsultasjoner, tilåmed i kvelder og i helger. Anbefaler henne veldig. Har hjulpet meg i flere år. Hun bryr seg virkelig om jobben sin, og det syntes
Varm og god fastlege
Lege: Andrea Kvam SkrevetÅ bytte fastlege kan være skummelt og krevende. Man skal velge ut et navn fra en liste og så vente i månedsvis på plass, før man finner ut om valget var godt eller dårlig. For min del er Andrea Kvam ti av ti. Jeg har ikke opplevd å sitte lenge å vente på og komme inn til timen, samtidig har jeg heller aldri følt at hun har hastet for å bli ferdig. Hun klarer å være en god lege som også er effektiv på tid. Hun har varme, empati og faglig dyktighet. Jeg vil anbefale Andrea på det varmeste!
Lyttende og empatisk
Lege: Kathrine Hovland SkrevetHadde et veldig godt møte med Kathrine - hun lytter, viser forståelse og er løsningsorientert. Hun gjør det heller ikke vanskelig for deg å være ærlig, og gir deg rom for å uttrykke hvordan du har det. Jeg kviet meg for å dra til legen, da jeg forventet den sedvanlige "kom igjen om 3 dager", men Kathrine var veldig lydhør og forsto raskt at mine problemer var alvorlige nok til å få en sykemelding og oppfølging. Videre ga hun meg rom til å snakke om flere andre plager som man vanligvis må bestille ny time for. Jeg gir henne mine aller beste skussmål. Anbefales!
Tillitsskapende, varm og imøtekommende
Lege: Andrea Kvam SkrevetEtter å ha flyttet til Rælingen fra en annen by lengre unna, byttet jeg fastlege - først til en annen, men var ikke fornøyd, så stod på venteliste til Andrea Kvam fikk ledig plass på listen sin. Absolutt verdt det byttet og ventetiden. Hun er forståelsesfull, empatisk, og henviser videre til spesialister ved behov for videre utredning/oppfølging. Hun tar seg tid og er flink til å lytte til det man har på hjertet. Anbefaler henne som fastlege på det varmeste!
Hjelpsom og genuin
Lege: Andrea Kvam SkrevetGenuint interessert og svært hjelpsom. Veldig god til å lytte og er forståelsesfull. Timene hos Andrea føles ikke forhastede i motsetning til tidligere fastleger.