Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Stallbakken Legesenter AS
Fantastisk
Lege: Kathrine Hovland SkrevetHun er fantastisk, jeg kan ikke få fullrost henne. Har gått hos henne i 10 år og hun er alltid like hyggelig og tar veldig god vare på meg i alle tilfeller. Hun svarer fort på meldinger og gjør virkelig alt for meg.
Fantastisk
Lege: Andrea Kvam SkrevetSå fornøyd med den nye fastlegen. Tar deg seriøst, blid, hyggelig og medmenneskelig. Tar seg tid til å lytte, snakker så pasienten forstår.
Dyktig lege
Lege: Torunn Larsgaard Austlid SkrevetEr genuint interessert. Følger opp. Forklarer og viser at hun vet hva hun snakker om - kan faget sitt. Henviser videre når det trengs grundigere utredning. Er tilstede i timen og tar seg god tid. Anbefales på det varmeste. Har hatt flere fastleger og vil si Torunn er den som imponerer.
Forståelsesfull og kunnskapsrik
Lege: Ken Le Van SkrevetHan er virkelig den beste legen en kan ha! Han har alltid prøvd og brydd seg om å hjelpe meg på best mulig måte. Har hatt han som lege siden jeg var 14 år, og har aldri vurdert å bytte han en eneste gang. Han er også dyktig når det kommer til undersøkelser som krever mye faglig kompetanse. Har alltid tatt meg i mot med omsorg og forståelse, selv når det har vært vanskelig å beskrive symptomer. Utrolig forståelsesfull og dyktig lege.
Dyktig og trykk
Lege: Torunn Larsgaard Austlid SkrevetHun er en utrolig dyktig og grundig lege. Tar seg alltid tis til å høre, og følge opp pasientene sine. Hun er en trygg person som gjør at jeg føler meg godt ivaretatt.