Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Vadsø Kommune Helseenheten Legekontor
Lege som bryr seg
Lege: Aleksandar Obradovic SkrevetFor første gang har jeg truffet en lege som bryr seg og det setter jeg stor pris på, spesielt siden jeg befant meg i en vanskelig situasjon: syk, i et nytt sted og uten fastlege. Her har jeg fått hjelp og oppfølging, og føler meg godt ivaretatt. Han er tilstede i samtalen, samt som han er en dyktig lege med enestående faglig kompetanse. Det er tydelig at han er lidenskapelig opptatt av å hjelpe pasientene sine.
Trygg og behagelig.
Lege: Sire Ragna Nystad Marrable SkrevetMeget behagelig lege og kunnskapsrik.
Hun tar deg høytidelig og sitter ikke og ser ,mest på skjermen.
Hun er der for meg.
Har egne meninger om hvordan pasienten føler sine egne symptomer
Lege: Aleksandar Obradovic SkrevetKommer du inn med sykdomsplager og forteller din egen opplevelse på kroppen og smerter så vil denne legen dysse dette ned fordi det står noe annet på Google om diagnosen
Trygg og dyktig
Lege: Irina Solstad SkrevetDr Solstad er en trygg og dyktig lege som tar deg på alvor. Hun tar seg tid til å høre på deg, hun henviser deg videre når det trengs, og følger deg opp hele veien. Hun holder løfter, og man føler seg ivaretatt.
Trygg og dyktig lege
Lege: Irina Solstad SkrevetJeg er fornøyd med å ha Irina Solstad som fastlege. Hun er lyttende og tar pasienten på alvor, og hun tar seg tid.