Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Solbrå Medisinske Senter
Lyttende og løsningsorientert
Lege: Christine Dahl Hamnvik SkrevetFølte hun hørte på meg og var behjelpelig med min problemstilling. Ærlig på hva hun kunne og hva som trengte videre henvisning.
Kjempegod lege
Lege: Rasmus Astrup Helgebostad SkrevetJeg opplever Rasmus som en lege som tar deg på alvor og som følger godt opp. Han lytter, undersøker og forklarer. Her følger jeg meg trygg og kan anbefale han til alle som trenger en god lege.
Veldig dyktig fastlege
Lege: Oda Riis-Hansen SkrevetFint nytt legesenter. Imøtekommende, grundig, tilgjengelig og flink fastlege. Anbefales virkelig videre. Flink med barn!
Dyktig og omsorgsfull fastlege
Lege: Lars Holm Tjessem SkrevetJeg er svært fornøyd med fastlegen min. Han er trygg, kunnskapsrik og dyktig, og jeg opplever gode møter på legekontoret. Han skaper tillitt og jeg føler meg godt ivaretatt. Jeg anbefaler han gjerne.
Grundig og sympatisk
Lege: Oda Riis-Hansen SkrevetJeg har fått Oda som min nye fastelege for meg og min sønn nå i høst. Jeg opplever Oda som svært grundig, trygg og imøtekommende. Hun tar deg på alvor og lytter. Her føler jeg meg ivaretatt og trygg.
Vil gjerne anbefale Oda til alle som trenger en god fastlege.