Lars Holm Tjessem
Følte meg godt ivaretatt av lege og sykepleiere. Hyggelig venterom. Parkering var grei. Altid spennende med ny lege og øvrig personale. Takker for god behandling.
Jeg er selv lege og har gått regelmessig til Lars de siste månedene. Han er rett og slett et unikum som representerer det beste av hva en lege skal være. Han lytter, stiller kloke spørsmål, er empatisk og har en kunnskap av en annen verden! En lege blant leger og et fantastisk menneske.
Kan ikke få skrytt nok av Lars. Han er helt unik i måten han viser empati og forståelse for pasientene sine på, både når det gjelder barn og voksne. Jeg har aldri vært mer fornøyd med en fastlege noensinne. Hos Lars er du i trygge hender!
Har vært hos Lars flere ganger gjennom våren og sommeren. Opplever han som en lege som lytter og tar seg tid til pasientene sine. Har følt meg godt ivaretatt gjennom en tung periode.
-Svært fornøyd med ny og stabil fastlege som viser respekt, empati, faglig kunnskap, genuin interesse for kompliserte medisinske utfordringer og meg som pasient.
-Blir også møtt av dyktige og imøtekommende legesekretærer.