Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Grålum Legesenter
Fantastisk lege, Morten
Lege: Morten Olaussen SkrevetFantastisk lege, hører på deg tar deg på alvor og trenger du hjelp fra et annet sted så skriver han henvisning mens du har timen. Alltid vært fornøyd med legen Morten Olausen ! Dette har vært min lege siden jeg ble født og er nå 30 år gammel. 😊
Hører ikke på pasientene sine
Lege: Hanne Cecilie Østom SkrevetEn lege som har ikke lyst å høre på pasiente sine. Du må mase å få henvisning videre. Vill ikke anbefale henne til noen.
Blodpvøre tåle ikke melk og allergi
Lege: Morten Olaussen SkrevetTa test meg blodpvøre ? Når hsr lefelig time ? Igår hadde veldig vondt i magen. Det Stikke i magen .
misfornøyd
Lege: Hanne Cecilie Østom SkrevetHun tar deg ikke på alvor når du snakker om dine psykiske problemer og "vil helst ikke ta en titt" dersom det er noe hun bør egentlig undersøke
Ekstremt useriøs lege
Lege: Morten Olaussen SkrevetMed mindre du ikke er syk eller ikke bryr deg om deg selv ikke gå til dette legekontoret, de er spydige på telefonen da jeg sa jeg var syk og ikke kunne komme på skolen. og hun var generelt en dårlig på kundeservice. anbefaler ikke å være kunde her skal bytte så fort jeg kan og det bør dere også.