Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Kviteseid Legekontor
Lyttende og tydelig
Lege: Oscar Paulino Antonio Hendriks SkrevetMeget hensynsfull, kunnskapsrik og lyttende til pasienten. Jeg opplever å bli tatt på alvor og får klar beskjed om valg og konsekvenser.
Bytt lege
Lege: Oscar Paulino Antonio Hendriks SkrevetDenne legen mangler kunnskap om plager som angst, depresjon og smerter. Han er indremedisiner, og er sikkert flik på mage tarm og nyrer. Som tidligere medisin student råder eg til å bytte lege. Journal skriving er mangelfull, vanskelig å forholde seg til om du sliter med plager beskrevet over.
Kjempe fornøyd
Lege: Doron Grosz SkrevetFøler meg veldig trygg og ivaretatt. Legen bruker god tid, lytter til meg.
Kan gå opp til 2 uker før man får time, noe som er i det lengste laget.
Saklig og kompetent
Lege: Doron Grosz SkrevetDoron er en veldig saklig og kompetent lege, og vil ikke risikere pasientens helse. Jeg har fått en henvisning til sykehus fra ham "bare for sikkerhets skyld", siden det var vanskelig å bedømme hva som var galt med hånden min. På sykehuset viste det seg at jeg faktisk trengte spesialbehandling. Takk!
En dyktig lege!
Lege: Doron Grosz SkrevetFor første gang på 10 år i Norge har opplevd den beste service hos dr Grosz, følelse at jeg er eneste pasient hos han. Jeg ble hørt og fortståt