Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Giske kommunale legesenter
Fantastisk
Lege: Lars-Petter Radich SkrevetHele familien på 6 har han som fastlege. Tar seg god tid til hver og en av oss. Lytter og kommer med gode råd. Følger oss fint opp. Flink til å skrive gode henvisninger som gir rask og god helsehjelp videre opp i systemet. Vet han ikke svaret finner han ut av det. En trygg og dyktig lege. Anbefales også for mennesker med forskjellige diagnoser.
Kunnskapsrik, trygg og rask
Lege: Kristian Wennevold SkrevetUtrolig dyktig, kunnskapsrik lege. Han er rask til å sende videre(henvise videre), rask å svare og undersøke. Han tar pasienten på alvor, og man føler seg trygg hos ham. Beste legen jeg har hatt noen gang.
Meget fornøyd med Dr. Åsmund
Lege: Åsmund Oksavik Oltedal SkrevetHar fått god behandling av Dr. Åsmund.
Blitt henvist til de riktige stedene og fått de riktige undesøkelsene.
Upålitelig
Lege: Åsmund Oksavik Oltedal SkrevetTar seg tid til å lytte , men er svært dårlig på oppfølging. Til tider vanskelig og få ny time med . Skriver overdrivelser i journalen. Kommer ikke med tiltak eller forslag, til medisiner/ behandling. Dårlig på og henvise pasienter videre. Styr unna denne legen.
Trygg og respektfull
Lege: Kari-Elise Frøystad Veddegjærde SkrevetHun oppleves trygg, respektfull og kunnskapsrik. Tar seg god tid, viser forståelse, er medfølende og hører på hva jeg sier.