Allmennlegeklinikken

Telefonnummer 32 27 65 50 32 27 65 ...
Albums gate 9 3016 Drammen

Mer informasjon om vurderinger kan finnes på siden Ofte stilte spørsmål.

Siste vurderinger av behandlere ved Allmennlegeklinikken

Et frisk pust på legesenteret

Lege: Nikolas Enrique Anderssen Vidal Skrevet

Jeg har kun hatt vidal et par ganger når min vanlige fastlege var fraværende, men ble positivt overrasket over ham. Nikolas var veldig imøtekommende, virket genuint interessert, ga gode forklaringer og stilte mange spørsmål for å få en helhetlig oversikt. Nikolas synliggjorde også en veldig fin humor, som lysnet opp dagen.

Hadde jeg ikke vært fornøyd med min daværende fastlege, ville jeg ha byttet til ham tvert.

Det eneste jeg har å utsette på besøkene på Bryn Legesenter er ikke legene, men en tidvis nedlatende holdning fra en av helsesekretærene. Det å bestille seg en akuttime via telefon kan tidvis oppleves som å ringe inn på en konkurranse på et radioprogram - lange ventetider, og ikke alltid time samme dag.

Denna kliniken ær næstan omøjlig att få tag på

Lege: Valborg Hoen-Lund Skrevet

Har førsøkt i lång tid att komma i kontakt med min fastlege och nær kliniken inte ens klarar att ta tlf så ger jag upp. Vill helst aldrig se denna platsen igen

Studentenes favoritt!!

Lege: Valborg Hoen-Lund Skrevet

Valborg har vært min fastlege i et par måneder nå, og jeg er veldig fornøyd. Alltid blid og hyggelig og interessert i å hjelpe og lytter bra.
Hun er flink og seriøs og empatisk. En lege som kan anbefales på det sterkeste. I jentejengen på lærerutdanningen i Drammen har hun blitt vår store favoritt!!

Medmenneske, støttespiller og samtalepartner

Lege: Valborg Hoen-Lund Skrevet

Hoen-Lund har vært min fastlege i 2 mnd nå. Det var helt tilfeldig. Jeg trengte en fastlege midt i byen og fant henne rett ved jobben. Så glad jeg er for det nå. Da jeg ble dårlig,var hun tilstede med råd og støtte og hva jeg ellers måtte trenge. Hun tar seg alltid tid, jeg får alltid sagt det jeg trenger å si, selv om hun er en travel og populær lege. Om alle i helse-Norge kunne vært like medmenneskelige som Valborg, tror jeg NAV hadde hatt mye mindre å gjøre.

Nøysom og interessert lege

Lege: Valborg Hoen-Lund Skrevet

Valgte å bytte fastlege,til Hoen-Lund og jeg er så fornøyd!! Fikk umiddelbart time,akutt og ble tatt veldig godt vare på. Tok seg god tid og henviste meg videre. Hadde en veldig vanskelig og tung dag,men hun roet meg ned og viste omsorg.