Ensjø Legesenter

Kontakt

Telefonnummer23 03 50 1023 03 50 ...
Ensjøveien 22 0661 Oslo
Vis kart

Tilknyttede personer

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
(71)
71 vurderinger
Tilgjengelighet
(54)
54 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
(56)
56 vurderinger
Service
(54)
54 vurderinger

Siste vurderinger av behandlere ved Ensjø Legesenter

Forståelsesfull og dyktig lege, hjelpsom

Lege: Helga Hamnes Aaberge Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Nå er det sjeldent jeg har behov for legetime *bank i bordet*, men når jeg først har time så prøver hun så godt hun kan. Hun har hjulpet meg med henvisning, har undersøkt nærmere på problemene mine og sendt meg melding på helsenorge i etterkant, og generelt behjelpelig med det jeg ønsker å få ut av timen min. Har både hatt Helga og Assim, hvor begge har vært svært dyktige, lyttende og hjelpsomme. Jeg har bare hatt positiv opplevelse. Jeg er en veldig digital person, så er veldig fornøyd med elektronisk tilgang til å kontakte fastlege, ettersom jeg den siste tiden ofte har forflyttet meg rundt omkring utenfor Oslo. I dag sendte jeg en e-konsultasjon, og fikk svar og tilbud om videosamtale på under 3t. Jeg ble overrasket, for jeg har full forståelse over at leger har mye å gjøre, mange pasienter å ha ansvar for og ha oversikt over. Jeg er veldig fornøyd. Kan også enkelt og greit fornye resepter via helsenorge, noe som jeg vet at ikke er tilgjengelig for alle.
Også får jeg ny resept dagen derpå. Eneste pirk er forsinkelser og at det var en periode hvor legen var borte en stund (tror jeg?), men da steppet vikar inn og hjalp meg. Sånt skjer. Fremdeles fornøyd.

Anbefaler ikke, og styr unna.

Lege: Svein Erling Hamnes Aaberge Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg har hatt ham som fastlege i mange år, men burde egentlig byttet han for lege siden. Han oppførte seg så stygt og fordømmende mot meg i det siste som jeg trengte hjelp med å henvises videre for behandling. Jeg hadde så kraftig smerter i magge-sekken min i forbindelse med mye medisinbruk. Han tok det ikke på alvor, og var ikke villig til å gjøre det. Han tar rett og slett ikke ansvar, og som oftest er han mer opptatt om man skal betale med kort eller kontanter. Han er aldri på tide. Jeg vet ikke om han har den oppførselen mot alle eller bare utlendinger. Det er mye jeg kunne skrive her om hans personlighet, men det blir sikkert ikke godkjent fra Legelisten.no's side.

Veldig dyktig, omtenksom og forståelsesfull

Lege: Assim Abdullah Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Han er den beste og flinkeste legen, jeg har møtt. Han tar seg god tid til å lytte på deg, samtidig prøver å finne løsning for deg. Det gjelder ikke bare generelt forskjølelse men eventuelt om din psykisk helse. Han sender deg videre for å kartlegge dine problemer og eventuelt å finne løsninger og for at du blir tatt alvor på :-)

Min fastlege og han deler pasientlister og det mener er at han er alltid til å hjelpe deg.

Han ringer deg og spør om det går bra med deg for å følge deg godt på :-)

Beste lege og beste person som alltid setter pasienten sin først :-)

Veldig dårlig lege!

Lege: Shruti Prabhu Singh Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg hadde hu som lege i ca ett år. Jeg var ikke en som løp ned dørene, men kom når jeg var så syk at jeg trengte antibiotica etc. Hun viste lite empati ved de utfordringene jeg brakte til bordet, så nesten ikke på meg under konsultasjonen og fikk meg til å føle meg lite verdig som menneske. Hun stilte også ved to anledninger spørsmålstegn ved mine symptomer på en slik måte at det virket som hun ikke trodde på meg. Da jeg sa jeg ikke følte vi hadde god kommunikasjon, svarte hun skarpt ‘hva er det du mener med det?’.
Finn dere en annen lege!

tid for pasienten

Lege: Svein Erling Hamnes Aaberge Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Svein Aaberge lytter og tar seg tid til pasientene sine. Han er nøye, imøtekommende og også teknisk versert.

Les alle vurderingene

Les alle publiserte brukervurderinger på Legelisten.no.

Dette er en Pluss-tjeneste. Kjøp gir full Pluss-tilgang.