Ensjø Legesenter

Kontakt

Telefonnummer23 03 50 1023 03 50 ... – Si gjerne at du fant nummeret på Legelisten.no
Ensjøveien 22B 0661 Oslo
Vis kart

Tilknyttede personer

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
(85)
85 vurderinger
Tilgjengelighet
(68)
68 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
(74)
74 vurderinger
Service
(68)
68 vurderinger

Siste vurderinger av Ensjø Legesenter

Meget kompetent og imøtekommende

Lege: Svein Erling Hamnes Aaberge Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Har hatt Aaberge som fastlege i mange år og er strålende fornøyd. Lyttende og alltid blid. Får alltid faglig god behandling. Spør alltid om andre helseproblemer som jeg ikke hadde time for.
Anbefales. Ventetid må alltid påregnes da leger ikke kan kalkulere tidsbruk før pasienten sitter på kontoret.

Fastlege i 10 år

Lege: Helga Hamnes Aaberge Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Har hatt Helga som fastlege i 10 år. Hun er "flink", men er ikke særlig empatisk, selv om om lytter til deg. Hun har flere ganger virket litt småfrekk, og jeg opplever ikke alltid å bli sett. Selv om hun har hjulpet meg med en del gjennom årene, så sitter jeg fortsatt med de samme plagene, år etter år. Hun søker en del på google når jeg spør om noe, og har gitt meg feil informasjon tidligere. Føler hun blir irritert for hver gang jeg kommer med den samme plagen.

Hyggelig men ikke så god lege

Lege: Shruti Prabhu Singh Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Hyggelig men litt distansert. Ikke så veldig interessert i pasienten. Er kjapp med å skrive ut resepter, hvilket er positivt i noen tilfeller og andre tilfeller ikke. Nøler ikke med å henvise videre, det er positivt. Kom med uttalelser rundt gravide og medisiner som kunne endt opp med at fosteret kunne blitt alvorlig feilutviklet dersom man fulgte hennes anvisning. Kanskje var hun stresset og tenkte seg ikke om. Ang. legekontoret generelt så er det noe slitt men rent der. De som jobber i ekspedisjonen fremstår som utrolig sure og lite hyggelige. Ble tatt blodprøve av uten at vedkommende sa et ord, og hun så ikke på meg en gang. Jeg forventer ikke service av en annen verden på et legekontor, men det stedet der reagerte jeg på.

Altfor lang ventetid og sure sekretærer

Lege: Helga Hamnes Aaberge Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Sitter bestandig 1-1,5 time før jeg får komme inn. Føler at jeg ikke blir tatt på alvor. Hun googler alt jeg spør om. Blir ikke fulgt opp, får kun melding om prøvesvar eller røntgensvar. Bestiller ny time da jeg ikke skjønner latinsk. Har nå ventet på henvisning i mange mnd, hører ingenting.Jeg er ikke en som løper til lege titt og ofte.
Hun er hyggelig, men det er ikke nok for meg, blir ikke frisk av det.
Sekretærene er bestandig sure og arrogante. Verste er å ringe, lite forståelsfulle, småfrekk og noen skjønner ikke norsk. Blir å bytte fastlege snarest.

Fordommer, uhøflig og svært nedlatende

Lege: Ramadan Kovaci Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg har vært hos Kovaki 3 ganger og da opplevde jeg ting jeg hadde aldri forventet av en lege i det norske helsévesnet. Jeg har vært gjennom mange operasjoner og har vondt i forskjellige deler av kroppen, jeg trenger rehabilitering/terapi og det forklarte jeg til han, og de legene som har operert meg i utlandet mente at jeg må fortsette med fysioterapi det samme mente en del andre leger fra Ullevål sykehus og diakonhjemmet, men da sa han blant annet "F dem" og at de legene vet ingenting, jeg ble veldig overrasket og skuffet og var i sjokk, hver gang jeg er hos han så snakker bare om Nav og arbeid sånn at jeg ikke føler at jeg er hos en lege og jeg har ikke fått noen henvisning til terapi eller lignende, mine opplevelser med Kovaci har gjort at jeg har begynt å tvile på noen leger. Mvh en såret pasient