Siste vurderinger av Abelgården Tannklinikk AS
Verdens beste tannlege
Tannlege: Jan Roar Rønning SkrevetRolig og trygg . Faglig dyktig.Innbyr til tillit. Forsiktig og veldig flink til å forklare hva han gjør. Har dessverre måttet bytte tannlege da vi har flytte fra Trondheim
Mange bra tannleger der «ute» men ingen som Jan Roar.
Savner ham.
Anbefales,,!!!
Useriøs
Tannlege: Tore Bjørndal Ulstein SkrevetBenyttet tannlege Tore B. Ulstein ved 1 anledning. Hadde time for ordinær kontroll og røntgenbilder. Det ble første og siste gang.
Tannlegen behandlet to pasienter samtidig, og gikk frem og tilbake mellom ulike behandlingsrom. Svært lite kommunikasjon underveis. Fikk inntrykk av at kontrollen var overfladisk og uten interesse for pasienten.
Tar for øvrig ikke i mot skriftlige henvendelser, og sender også ut faktura til tross for å ha mottatt avbestilling av time (som ikke var bestilt i utgangspunktet).
Jeg vil ikke anbefale denne tannlegen til andre.
Anbefales!
Tannlege: Alexey Kabaev SkrevetHadde en fantastisk opplevelse hos Abelgården Tannklinikk i dag. Tannlege er meget dyktig, hyggelig og informativ.
Fantastisk tannlege, anbefales!
Tannlege: Jan Roar Rønning SkrevetBlir møtt på en rolig og positiv måte.
Gir god og tydelig forklaring i forkant på hva som skal gjøres. Og hva han gjør underveis.
Han er utrolig dyktig, grundig, hyggelig og gir gode råd.
Behandlingene går smertefritt for seg (selv rotfyllingene), og jeg føler meg godt ivaretatt.
Etter å ha slitt med tannlegeskrekk siden barndommen, gruer jeg meg ikke lengre til tannlegetimene.
Anbefales på det varmeste!
Nå liker jeg å gå til tannlegen!
Tannlege: Tore Bjørndal Ulstein SkrevetTore er en veldig dyktig og flink tannlege som sørger for at hele behandlingen er en positiv og behagelig opplevelse. Han jobber effektiv og oppdaterer meg underveis på hva neste steg er. Største behandling var en rotfylling som gikk veldig bra, utover det kun årlig sjekk. Hos Tore kan jeg slappe av og har faktisk sovnet et par ganger under behandlingen. Før i tiden var jeg redd for å gå til tannlegen, men nå gleder jeg meg når jeg får innkalling.
Veldig freshe lokaler rett ved Sirkus shopping.