Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Smestad Legesenter
Meget dyktig og hyggelig lege
Lege: Christian Wilhelm Biermann SkrevetEn dyktig og meget lyttende lege. Tar dine problemer på alvor, og følger opp. Nøler aldri med å sende deg til spesialist når han føler at det er riktig.
Meget dyktig og ansvarsfull lege
Lege: Marianne Hjortdahl SkrevetMeget dyktig lege som tar ansvar og følger opp sine pasienter. Hun er faglig oppdatert og bruker både sin egen og andres kompetanse om nødvendig. I tillegg er hun hyggelig og tar seg tid til å lytte. Hos Marianne kan man være trygg på å være i de beste hender.
Godt ivaretatt
Lege: Just Martin Aaserud SkrevetHar hatt Aasterud som fastlege i ca. 30 år, og er veldig fornøyd. Har alltid følt tryggheten og støtten han gir meg.
Omsorgsfull og kompetent
Lege: Marianne Hjortdahl SkrevetJeg har hatt Marianne som lege i 6-7 år, og har vært veldig fornøyd gjennom hele denne tiden. Ved regelmessige kontroller under svangerskap fikk jeg særlig et godt inntrykke av Marianne som omsorgsfull, forståelsesfull og kompetent. Hun fulgte meg gjennom hele svangerskapet og senere også mitt barns første par leveår, og jeg har følt meg godt ivaretatt.
Jeg har måttet bytte fastlege på grunn av flytting og ugrei reisevei, og kommer virkelig til å savne Marianne.
Åpenhjertlig og lyttende/interessert.
Lege: Just Martin Aaserud SkrevetHar hatt Just som fastlege i 40 år, og han tilfredstiller alle behov. Noe småplukk, men det er innafor. Deilig med en lege som husker meg og mitt (forberedt) og som tar seg tid til et element av «prat», tom en god historie!
Trygg!!
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?