Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Sæter legegruppe
Trygg og løsningsorientert 👍
Lege: Jess Pedersen Nymark SkrevetKunnskapsrik,imøtekommende,svært lett å prate med.Effektiv i jobben.Han tar seg tid til å lytte,stiller gode spørsmål. Føler meg trygg og alltid tatt på alvor.
Anbefales på det sterkeste!
Trygg og kunnskapsrik
Lege: Silje Halvorsen SkrevetTar alle saker på alvor og oppleves som kunnskapsrik. Kan snakke litt mye, som gjør at hun kanskje bruker litt lang tid per pasient, som resulterer i en del ventetid for å komme inn.
Trygg og lyttende
Lege: Ida Marie Skumlien Sandvand SkrevetIda er en lege som har lyttet og tatt mine helseutfordringer på alvor. Sendt meg videre ved behov. Alltid blid og imøtekommende.
Dr. Hassan er en fastlege som virkelig ser deg!
Lege: Hafiz Muhammad Mahmood-Ul-Hassan SkrevetKunne ikke ønsket meg en bedre fastlege enn Dr. Hassan! Han har hjulpet meg utrolig mye siden jeg begynte hos ham. Ikke bare er han faglig dyktig og grundig, men han er også tålmodig og møter deg som et menneske og ikke bare som en pasient.
Mens mange leger kunne ha bagatellisert plagene mine, har Dr. Hassan vært veldig dedikert til å finne årsaken bak dem. Jeg føler meg alltid tatt på alvor og er veldig takknemlig for oppfølgingen hans.
Vanselig å kommunisere, må være svært tydlig.
Lege: Hafiz Muhammad Mahmood-Ul-Hassan SkrevetVanskelig å kommunisere, må snakke tydlig og sakte.
Ventet 1 år 9 mnd på epikrise svar fra undersøkelse. Må be om resultater.
Blir fort irritert.
Stiller fort diagnose , og oppleves som en dårlig lytter når han har bestemt seg. Vanskelig å få time titross for at han har mange ledige plasser på venteliste.
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?