Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Sæter legegruppe
Vanselig å kommunisere, må være svært tydlig.
Lege: Hafiz Muhammad Mahmood-Ul-Hassan SkrevetVanskelig å kommunisere, må snakke tydlig og sakte.
Ventet 1 år 9 mnd på epikrise svar fra undersøkelse. Må be om resultater.
Blir fort irritert.
Stiller fort diagnose , og oppleves som en dårlig lytter når han har bestemt seg. Vanskelig å få time titross for at han har mange ledige plasser på venteliste.
Blid, imøtekommende og lyttende
Lege: Silje Halvorsen SkrevetSilje er alltid blid, tar seg god tid, og det er lett å få time uten for lang ventetid. Hun er veldig lyttende, og jeg føler meg alltid sett, hørt og tatt på alvor.
Hyggelig
Lege: Ida Marie Skumlien Sandvand SkrevetTar meg alvorlig, lytter til det jeg har å si, lett å snakke med. Godt fornøyd med henne som fastlege
Elendig fastlege
Lege: Ida Marie Skumlien Sandvand SkrevetOpplevde henne som frekk og lite lyttende. Som andre her opplevde jeg at hun snakket nedlatende og hardt til meg. Kommunikasjonen var generelt vanskelig og jeg følte ikke at hun forstod kjernen i problemet mitt. Jeg prøvde å forklare at hun misforstår meg, da ba hun meg om å være stille for det var hennes tur til å prate. Jeg hadde henne som fastlege alt for lenge og gikk flere ganger gråtende fra timen på grunn av hennes behandling. Rett og slett grusom opplevelse en påkjenning å ha henne som fastlege.
Udugelig og uinteressert lege
Lege: Ida Marie Skumlien Sandvand SkrevetDårlig erfaring med denne legen.
Følte meg verken lyttet til eller tatt på alvor.
Manglet empati og virket lite interessert i å hjelpe.
Anbefaler å velge en annen fastlege.
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?